Paunov Reding se dva puta vraćao, ali je Stouk ipak pokupio sva tri boda na startu Čempionšipa

Bez razloga za radost za srpskog trenera

  • 1
Veljko Paunović Foto: Streamja

Fudbaleri Redinga koje sa klupe predvodi Veljko Paunović poraženi su u prvom kolu Čempionšipa od Stouka rezultatom 3:2. Nije gostujuća ekipa loše odigrala na ovom meču, postigla je dva pogotka, ali je odbrana bila ta koja je "škripela".

Dva puta je Stouk vodio, dva puta se Reding vraćao u meč, ali nije imao snage da se "izdigne" još jednom za bar jedan osvojen bod na ovoj utakmici.

Stouk je poveo preko Pauela u 25. minutu, ali je radost domaćih navijača (koji u Velikoj Britaniji sada mogu u punom kapacitetu da prate utakmice) potrajala svega jedan minut, pošto je poravnanje doneo Svift.

Međutim, Stouk je još jednom poveo u 28. minutu preko Brauna, koji je pogodio na asistenciju Pauela u 28. minutu utakmice. Novo izjednačenje bilo je delo Mura u 61. minutu, a konačan rezultat postavio je rezervista Saridž u 87. minutu, koji je na teren utrčao 15 minuta ranije.

Treba napomenuti da je Paunović u 77. minutu šansu dao Dejanu Teteku iz Oksforda, koji igra za selekciju Srbije do 21 godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Krstović promašio nemoguće: Fudbaler Crvene zvezde poslao loptu pored gola sa tri metra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA