Metalac uništio Proleter za prvu pobedu: Dva pogotka glavom, Stojić "ubio pauka" uz gol za TV špice

Lepršava igra domaćih u Gornjem Milanovcu

  • 1
Stojić Foto: Printscreen / Arena Sport

Fudbaleri Metalca pokazali su da su loše igre u prva tri kola Linglong Superlige Srbije i definitivno iza njih. Oni su večeras na svom stadionu u Gornjem Milanovcu odigrali odličan meč protiv Proletera, uspeli su da realizuju svaku moguću priliku koja im se ukazala i na kraju su odneli ubedljivu pobedu, koja ih smešta u sredinu tabele. Sa druge strane, Novosođani su u sve većem problemu i prva su ekipa sa dvocifrenim brojem primljenih golova - 3:0 (2:0).

Od početka do kraja je Metalac bio ekipa koja se pitala o stanju na terenu. Imali su fudbaleri ekipe iz Gornjeg Milanovca veći posed, veći broj udaraca, ali i zrelije šanse, pa možemo reći da se pitanje pobednika nije ni postavljalo.

Već u 11. minutu utakmice je postignut prvi pogodak, nakon odličnog centaršuta sa leve strane terena. Fićović se našao na pravom mestu u sredini kaznenog prostora, samo je poklonio glavu i zatresao mrežu.

Video: Metalac poveo posle sjajnog centaršuta: Fićović pobegao odbrani i glavom zatresao mrežu

Taman kada se mislilo da će se minimalnim rezultatom otići na mali odmor, što bi daleko više odgovaralo Proleteru, usledio je još jedan pogodak u njihovoj mreži i to ponovo glavom. Slobodni udarac iz 44. minuta je na glavu dočekao Šarić i bacio Novosađane u još dublju rupu.

Nije se mnogo toga promenilo u odnosu snaga u drugom poluvremenu. Metalac je nastavio da napada, hteo je što pre da reši ovaj duel i potom ga mirno privede kraju. I u tome je uspeo u 70. minutu kada je Nemanja Kojić postigao gol za TV špice. Zaista je prelepo putovala ta lopta, koja je "ubila pauka" u gornjem desnom uglu.

Video: Kakav gol Stojića! Fudbaler Metalca ubio pauka sa 20 metara

Ispostaviće se da je to bio konačan rezultat ovog meča, kojim je Metalac došao do četvrtog boda u sezoni i devetog mesta na tabeli posle nekompletnog četvrtog kola. Na drugoj strani, Proleter je pretposlednji sa samo jednim bodom.

Video: Trener Spartaka besan posle utakmice: Danas VAR nije radio? Ponosan sam, uz nepravdu smo pobedili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Terza

    8. avgust 2021 | 05:58

    Nem više Kokeze, nema više ko da gura Proleter... videćemo samo gde će se zaustaviti njihov pad, da li u vojvodjanskoj ili novosadskoj ligi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA