Čuki u Švedskoj sudi arbitar koji je "osakatio" TSC u legendarnom meču, Partizanu ponovo zapao Danac

Poznate su sudije za revanš mečeve naših timova u UEFA Ligi konferencija

  • 0
Denis Higler Foto: MN Press

Tri dana su ostala do revanš mečeva trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Sva tri naša tima nakon prvih utakmica imaju šanse da se nađu u plej-ofu, pri čemu se nešto veće daju Čukaričkom koji je slavio i Partizanu koji je igrao nerešeno u Rusiji.

Ekipa Partizana blagi je favorit da prođe dalje protiv Sočija, a saznala je i ko će joj suditi na toj utakmici. Biće to jedno jako poznato lice pristalicama crno-belih, ali neće ga se setiti po dobrom. U pitanju je Danac, Jakob Kelet koji je delio pravdu na meču nokaut faze Lige Evrope između Beograđana i Plzenja u Češkoj, koji je češku klub dobio sa 2:0 i prošao dalje.

Njemu će pomagati Lars Humalgard i Hajne Sorensen iz Danske, a četvrti sudija biće još jedno poznato ime i to iz ove sezone. U pitanju je Jens Mae koji je delio pravdu u Humskoj ulici na meču Partizana i Dunajske Strede u drugom kolu kvalifikacija.

FK Novi Pazar - FK Partizan Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Još jedno jako poznato lice za naš fudbal sudiće Čukaričkom na revanšu u Stokholmu protiv Hamarbija. Reč je o arbitru koji je delio pravdu na onom legendarnom meču između TSC-a i FCSB-a ili Steaue, ako vam je draže, koji je završen rezultatom 6:6 posle produžetaka i prolaskom Rumuna na penale.

Reč je o Holanđaninu - Denisu Higleru, koji je tada dodelio dva crvena kartona domaćinima, što nije pokolebalo TSC da dva puta dođe do poravnanja u produžetku i da se vrati iz mrtvih u 93. minutu utakmice. Nadamo se da će ovoga puta biti nešto bolji sa deljenjem kartona po naš tim, a pomagaće mu Rožije Honig i Čarls Šap, dok će četvrti arbitar biti Rob Dijperink.

Što se tiče utakmice Vojvodine i LASK-a u Austriji, tu će pravdu deliti Benoa Milo iz Francuske koji je Lalama već dobro poznat, pošto im je već sudio na meču protiv Spartaksa iz Jurmale u kvalifikacijama za Ligu Evrope pre koju godinu. Pomagaće mu Orelijan Drue i Stefan Luzi, dok će Erik Vatelije biti četvrti arbitar.

Utakmica Hamarbija i Čukaričkog počinje u četvrtak od 18.45 časova, dok su susreti LASK - Vojvodina i Parizan - Soči zakazani za 21.00 čas istog dana.

Video: Mladi Mihailović ublažio poraz Novog Pazara od Partizana: Lep udarac glavom za počasni pogodak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA