≫ 

Vlahović piše istoriju srpskog fudbala: Biće naš najskuplji igrač, dobijaće 3 miliona evra godišnje

I kako stvari stoje neće "mrdati" iz Fjorentine

  • 4
Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Povezivali su Dušana Vlahovića sa mnogim evropskim destinacijama i nekim mnogo bogatijim klubovima, ali kako stvari sada stoje, srpski fudbaler će se ipak obavezati na vernost Fjorentini za koju je u prošloj sezoni na 37 nastupa u Seriji A postigao ukupno 21 gol.

Njemu trenutni ugovor ističe u junu 2023. godine, ali Fjorentina želi da ga privoli da dugoročno ostane na "Artemio Frankiju", pošto oko njega žele da grade ostatak ekipe. Kako prenose italijanski mediji, Viola je postigla dogovor da on u naredne tri godine po sezoni zarađuje po tri miliona evra.

Sa druge strane, u toku je rasprava o mogućoj izlaznoj klauzuli za srpskog fudbalera. Jasno je da Vlahović sada vredi mnogo više, a kako dalje pišu Italijani, deluje da će ona biti postavljena na 70.000.000 evra. Nije samo najjasnije da li će ona važiti odmah ili od narednog leta, što se nešto češće dešava.

Viola se na taj način nada da će uspeti srpskog fudbalera da zadrži makar jednu sezonu duže. Problem je naravno što se za Srbina interesuju Milan, Atletiko Madrid, Totenhem i Dortmund. Ono što je jasno jeste da će Dušan kad-tad poći putem nekog od evropskih velikana.

Video: Nema nastavka dok Grobari ne odu sa stadiona: Prazni se tribina, sudija oterao sve u svlačionice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kazem

    9. avgust 2021 | 11:52

    Sofija Milosevic trlja ruke! Jer Jovic je izmužen.

  • RPD

    9. avgust 2021 | 12:12

    brate ako čitaš dodji leba ti u onaj Arsenal,spasi nas bede,ne mogu više da gledam onog fortnajt mentola Aubamejanga i deda Acu Lakazeta,unistise onaj klub svojim nezalaganjem...ako je Arsenal uopste i zainteresovan,a čitam da jesu 😁👍

  • Putin R.S

    9. avgust 2021 | 12:06

    Najplaceniji sa 250.000 mesecno?? Toliko zaradjuje Matic nedeljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA