≫ 

Španci pišu: Real uveliko traži novi klub Joviću, Srbin je i kod Anćelotija na margini

Anćeloti, kao i Zidan pre njega, ne vidi našeg golgetra u svojoj koncepciji

  • 5
Luka Jovic, Real Madrid Foto: Tanjug

Srpski fudbaler Luka Jović neće se, kako stvari stoje, još dugo zadržati u Realu, jer klub intenzivno radi na tome da našeg napadača pozajmi ili proda, pišu danas madridski mediji.

Najgrublje rečeno, Real želi da se otarasi Luke Jovića.

Madridska Marka tvrdi da je vođstvo kluba "čvrsto u stavu" da Joviću pronađe novu sredinu, jer kod Anćelotija, kao i pre toga kod Zidana, Srbin jednostavno nije uspeo da demonstrira nesporni kvalitet.

Kao još jedan prilog teze da Jović ne može da se uklopi u koncepciju trenera, Marka navodi meč koji je Srbin odigrao protiv Milana u nedelju. Počeo ga je od starta, odigrao 45 minuta i malo toga je uradio da dokaže da mu se ipak mora pružiti prilika nadalje.

Jovićev jedini konkretan potez bio je pas ka Bejlu posle čijeg su prodora Madriđani izborili penal.

- Odluka da se Joviću pronađe novi klubi je čvrsta i uprava Reala intenzivno radi na tome, bez obzira na to što su zbog krize transfer operacije svedene na minimum - piše Marka u današnjem izdanju.

Luka Jović, Adi Hiter Foto: AP/Tanjug

U Realu se, piše dalje list, nadaju da će do kraja prelaznog roka stići ponuda koja će zadovoljiti i njih i Jovića, kao ona koja je stigla prošlog leta od Ajntrahta o pozajmici Srbina. Jović je u Nemačkoj fudbalski prodisao, vratio se u golgetersku formu, međutim sada je opet na novom početku u Realu - potrebno je da bude dva puta bolji da bi ga Anćeloti uopšte video.

Real, ipak, nema vremena da ga čeka.

U Madridu su verovali da je Milan prava destinacija za Jovića, "rosoneri" se jesu raspitivali za Luku, međutim bilo je oklevanja pa su italijani angažovali iskusnog Žirua tako da je Milan kao moguća destinacija za Srbina propala za ovo leto.

Marka dalje navodi da Jović neće imati ništa protiv da ponovo napusti Real, ali smao ukoliko ga ponuda koja stigne bude po njegovim standardima. Mnogo toga oko Jovića i Reala biće poznato u narednih desetak dana, možda i ranije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    9. avgust 2021 | 17:02

    Njega nije briga gde ce nastaviti karijeru,svakog meseca 880000€ plata,jel ce platiti Real ili neki drugi klub sa Realom zajedno nije vazno...😄😄😄

  • rezim

    9. avgust 2021 | 16:59

    Hajde uprava partizana..dovedite ga da neko ima iznositi opremu sumi i rikardu

  • Takinardi

    9. avgust 2021 | 21:52

    Malo više da trenira a malo manje da viri ispod Sofijine suknje i eto njega kao onaj stari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA