≫ 

Soči "promešao karte" i pobedio pred revanš sa Partizanom, Noboa opet precizan sa penala

Rival crno-belih siguran protiv Urala

  • 0
FK Soči, Fudbaleri Sočija Foto: Vitaly Timkiv / Sputnik / Profimedia

Fudbaleri Sočija savladali su Ural u meču 3. kola ruske Premijer lige rezultatom 2:0 i tako napravili dobru uvertiru pred revanš sa Partizanom u okviru treće runde kvalifikacija za Ligu Konferencija.

Strelci za Soči bili su Ivelin Popov u 9. minutu i Ekvadorac Kristijan Noboa u 71. iz penala, baš kao i protiv Partizana.

Noboa je inače bio jedan od šestorice igrača, startera sa Partizanom, koji je duel sa Uralom počeo sa klupe, što govori da je trener domaćeg tima Vladimir Fedotov čuvao udarne snage za beogradski okršaj, ali to nije mnogo poremetilo planove Sočija.

Upisana je nova pobeda, druga u tri runde, čime se ekipa održala u gornjem delu tabele iza grupe timova koji imaju maksimalan učinak.

Podsetimo da Soči i Partizan u četvrtak od 21 sat igraju revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu Konferencija posle koje će biti poznato koji tim će iz plej-of faze tražiti prolaz u grupe novog UEFA takmičenja.

Prvi meč završen je egalom 1:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA