≫ 

Ruše se rekordi na Olimpiku: Kostić postaje sedmi najskuplji fudbaler u istoriji Lacija

Srpski reprezentativac svakog trena treba da postane novi saigrač Sergeja Milinkovića Savića

  • 1
filip kostić Foto: Tanjug/Ap

Pregovori između Lacija i Ajntrahta oko prelaska srpskog reprezentativca Filipa Kostića na Olimpiko su ušli u završnu fazu i čeka se ozvaničenje posla koji će po mnogo čemu ući u istoriju rimskog kluba.

Prema navodima italijanskih medija, dogovorena je pozajmica na godinu dana u vrednosti od milion i po evra, dok će otkup narednog leta olakšati kasu rimskog kluba za čak 22 miliona.

Na taj način Kostić bi predstavljao jednu od najskupljih akvizicija Nebeskoplavih još od leta 2001, kada je Lacio angažovao Gaisku Mendijetu, Stefana Fiorea i Japa Stama.

Kostić će zapravo biti sedmi najskuplji fudbaler u istroiji rimskog kluba, a na toj poziciji će istisnuti legendarnog Klaudija Lopeza.

Da je Kostić blizu odlaska iz Frankfurta svedoči i činjenica da u nedelju nije igrao za Orlove u Kupu Nemačke gde su eliminisani od strane Manhajma koji je slavio sa 2:0.

Video: Krstajić sija od sreće posle pobede za vrh tabele Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миле

    10. avgust 2021 | 09:10

    Важно је да је у етар отишла вест(Чанак и слични њему), како су Партизанови навијачи изазвали инцидент, скандирајући погрдне поруке Новопазарцима:"Нож, жица, Сребрница", скандирали "ратном злочинцу" Ратку Младићу... А домаћи навијачи су иначе познати као мирни, гостољубиви, просрпски настројени. Сетите се како ду. својевремено прошли М. Николић и наши фудбалери...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA