≫ 

Poljaci već napali Dinamovce u Varšavi, policija spasila Zagrepčane od težih batina

Pojedini poljski mediji pišu o napadu koji se dogodio u ponedlejak uveče u kojem su huligani Legije pretukli hrvatske državljane

  • 29
navijači dinama Foto: MN Press

Posle velikih nereda koji su se dogodili u zagrebačkoj Dubravi pre nedelju dana, kada su se sukobili navijači Dinama i poljske Legije, došlo je vreme za revanš i gostovanje zagrebačkih ultrasa u Varšavi.

I ono nije počelo dobro po Bed Blu Bojse.

Naime, kako prenose pojedini mediji u Poljskoj, grupa od 30-ak navijača Legije napalo je četvoricu navijača Dinama na glavnom trgu u Varšavi u ponedeljak uveče.

Pojedine navijačke stranice u zemlji tvrde kako su Hrvati pretučeni, čak kruži i jedan video na društvenim mrežama gde se vide dvojica ljudi kako šepaju po Varšavi, ali niko ne može potvrditi da li je zaista reč o navijačima iz Hrvatske, BBB-ima ili ljudima koji samo rade u Poljskoj.

Tamošnja specijalna policija reagovala je ekspresno te se grupa Legijinih navijača potom razbežala.

Organizovani dolazak navijača "Modrih" očekuje se danas, a na stadionu bi ih trebalo biti oko 200, prenose hrvatski mediji.

U ovom trenutku je prodato više od 27.000 ulaznica, a na dan utakmice stadion bi mogao biti i rasprodan.

Revanš meč Legije i Dinama, u okviru 3. kola kvalifikacije za Ligu šampiona, počinje od 21 sat. Podsetimo, bolji iz ovog meča u plej-ofu sastaje sa pobednikom meča Zvezda - Šerif.

>>> Hoće li doći do istorijskog dvomeča Zvezda - Dinamo Zagreb? Prvo Zvezda treba da u 19.00 prođe Šerif, a od 21.00 Dinamo gostuje Legiji posle zagrebačkih 1:1. Kvota na dvojku je 2,25, na iks 3,10, na keca 3,50, a na prolaz Dinama 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Legija - Dinamo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    10. avgust 2021 | 09:13

    А зашто деЋки нису отишли у Пољску?! Ааа, да, зато што су они "јаки" само у лијепој њиховој...

  • Igor Obrenovac

    10. avgust 2021 | 10:11

    Idemo braćo Poljaci!!! Očekujem transparent Kosovo je Srbija.

  • Zvezdan

    10. avgust 2021 | 09:08

    Idemo legija izbaci ove franjevce i glodare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA