≫ 

Gotovo je, Mesi je novi igrač Pari Sen Žermena, potpisuje na dve godine i dobija nestvaran novac

Nema dileme, Argentinac se pridružuje Nejmaru, Embapeu, Ramosu, Ikardiju, Di Mariji i ostalim zvezdama Parižana

  • 23
Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Argentinac Lionel Mesi nastaviće karijeru u Pari Sen Žermenu, staviće se na raspolaganje "Svecima" i Poketinu za arapske milijarde, to je sada više nego izvesno, poslednje su vesti od uticajnih transfer hroničara koji budno prate svaki korak na relaciji Mesi-PSŽ, gotovo iz sata u sat od momenta kada se Leo oprostio od Barse.

Poslednja vest, koju donosi italijanski transfer guru Fabricio Romano, glasi da će Mesi u toku današnjeg dana doputovati u Pariz, završiti lekarske preglede, potpisati dvogodišnji ugovor, otkrio je i visinu plate Argentinca, a da će dan kasnije biti predstavljen medijima na "Parku Prinčeva".

Evo Romanove kompletne objave vezane za status Lea Mesija.

Lionel Mesi je postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom i potpisaće dvogodišnji ugovor po kojem će mu godišnja plata biti 35 miliona evra neto sa uključenim bonusima. Očekuje se da će Mesi već danas sleteti u Pariz - napisao je Romano i otklonio svaku dilemu oko Mesijevog transfera.

Potvrda je stigla i od oca fudbalera Horhea Mesija koji je za španski dnevnik "La Sexta" izjavio da će Leo danas potpisati za Pari Sen Žermen.

Mesi se očekivao u Parizu još juče, ali je ipak ostao kod kuće ispred koje su kampovali navijači Barselone sa nadom da će se njihov idol predomisliti i ipak završiti karijeru u voljenom klubu. Ili je makar nastaviti.

U utorak je situacija sa jednim od najvećih transfera u istoriji fudbala daleko jasnija, sada samo sati dele Mesija od potpisa za francuskog viceprvaka koji će uskoro imati jedan od najatraktivnijih sastava od kad je fudbala.

Nedostaje još samo da krene da osvaja one najvažnije trofeje.

U međuvremenu je Barsleoni u toku prepodneva uklonjen veliki poster sa Mesijevim likom na samom ulazu na stadion "Nou Kamp". To je defintiivno najjasniji znak da je Argentinac prošlost katalonskog kluba.

Španski mediji, koji poslednja 24 sata "kampuju" ispred Mesijeve vile čekajuči da se pojavi, danas su uspeli da zabeleže trenutak kada Argentinac i njegove porodica napuštaju dom i kreću ka aerodromu, dalje ka Parizu. Četiri džipa su u tom momentu izašla iz dvorišta vile u kojoj je Mesi proveo duže od decenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA