Autobus BBB zaustavljen na autoputu: Naoružani policajci stopirali Zagrepčane pred Varšavom

Pitanje je da li će oko 150 navijača Dinama uopšte i stići na stadion

  • 3
navijači dinama Foto: MN Press

Navijački svet pomno je gledao danas ka Poljskoj, gde se od 21.00 sastaju Legija iz Varšave i Dinamo iz Zagreba. Ovo vrelo gostovanje za Modre, postalo je još zanimljivije nakon dešavanja iz Zagreba protekle nedelje, kada su huligani Dinama napali oko 100 huligana Legije, koji su došli u jedno od glavnih uporišta BBB.

Očekivano svi su svesni da su se Poljaci nameračili da se osvete, a to je već osetilo nekoliko Dinamovih navijača na svojoj koži u Poljskoj, koji su završili prebijeni.

Ipak, glavna grupa BBB je zaustavljena na autoputu od strane policije, koja je naoružana dugim cevima sprečila dalji put Bed Blu Bojsa na 70 kilometara od Varšave. Policija razmatra kako dalje da postupi i da li će uopšte pustiti navijače Dinama da stignu do grada.

Osiguranje je veliko, na ulicama Varšave je 2.000 policajaca, a na stadionu će biti angažovano još 600 redara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbija srbima

    10. avgust 2021 | 17:32

    ostavili me decki...

  • Paja

    10. avgust 2021 | 17:56

    E, zbog tahvih su ''Korona mere'' svrsishodne. To više nije sport, već ''bojno polje''. Pitam se kome je takav sport potreban, kada je bez publike ''jadan'' a sa publikom više ne liči na sport već na marketing na stadionima i dvoranama raznih drštvenih fela i razbuktavanja nasilja van terena sa drštveno neprihvatljivim motivima. A najteže pitanje je šta činiti dalje da se takav trend promeni i kako to sprovesti. Očigledno je da zatišje zbog Korona mera nije ništa promenilo u svesti navijačkih tabora timova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA