≫ 

Zvezda saznala protiv koga igra za ulazak u grupu Lige Evrope: Rival je ozbiljniji od Šerifa

Moraće crveno-beli težim putem do grupne faze Lige Evrope

  • 46
FK Serif i FK Crvena zvezda, Tiraspol (Moldavija) - Revans mec treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona Foto: ATA Images

Crvena zvezda je mogla pobedom protiv Šerifa da obezbedi veliki novac, ali i da osigura grupnu fazu Lige Evrope. Ipak, sada će morati težim putem do grupne faze, jer će morati da igra u plej-ofu Lige Evrope protiv Kluža.

Rumunski šampion je poražen od Jang Bojsa u Švajcarskoj u revanš meču trećeg kola kvalifikacija sa 3:1, što ga šalje na megdan Crvenoj zvezdi.

Na papiru je Kluž znatno ozbiljniji rival od Šerifa. Prema proceni vrednosti igrača tri puta je skuplji u odnosu na Moldavce. Procenjena vrednost Rumuna je 30,4 miliona evra, dok je Šerifova oko 12 miliona evra. Zvezda je po tome znatno bolje kotirana i trenutno se procenjuje na 63,5 miliona evra.

Međutim, Zvezda je od početka sezone totalno van forme, a ovaj poraz od Šerifa dodatno će poljuljati samopouzdanje i atmosferu u ekipi, pa Kluž deluje kao ozbiljna prepreka na putu do grupne faze Lige Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LORA

    10. avgust 2021 | 22:53

    Budimo realni. Nemamo kvalitetan tim. Kog smo to dobrog igrača doveli. Igramo pet godina evropu. Vratili Krstičića, Srnića. Majko mila. Daleko smo mi od Evrope. Dok god imaju plaćenike (vođe) sa severne tribine, kao navijače koji ih podržavaju, ovako će biti.

  • Oki

    10. avgust 2021 | 23:43

    Sa krstovićem i dionijem ne mogu ni u beton ligu

  • Dinamo

    10. avgust 2021 | 23:45

    Bome ste nam pokazali ko je najveci klub u regionu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA