≫ 

Delije u "sitne sate" dočekale fudbalere na aerodromu, dizale im moral posle eliminacije od Šerifa

Više desetina pristalica crveno-belih došlo da podrži igrače posle eliminacije od Šerifa

Kad je teško, tu su Delije.

Igrači Zvezde ne moraju da brinu za podršku ni posle blamaže koju su doživeli u Tiraspolju gde su potučeni od domaćeg Šerifa i eliminisani iz daljeg toka kvalifikacija za Ligu šampiona.

Borjan i družina su neraspoloženi doputovali u Beograd u noći između utorka i srede, nije im bilo ni do čega, ali su im se brzo vratili blagi osmesi na licima, jer su ih dočekali navijači.

Čim su izašli iz aerodromske zgrade, čuli su gromoglasne povike "Zvezda, Zvezda". Više desetina momaka je u grupi krenulo ka igračima, klicalo im i jasno im stavili do znanja da su uz njih sada kada prolaze kroz komplikovan period.

Igrači su nemo stajali, slušali i gledali navijače, neki su ih snimali, Borjan je nekako bio najveseliji kada je ugledao grupu mladića, među prvima je stajao pred saigračima i lep doček zabeležio na svom telefonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    11. avgust 2021 | 09:19

    Ko od normalnih ljudi, koji imaju ujutru posao i obaveze moze u gluvo doba noci da ceka avion i daje moral za sramotu ???

  • mile

    11. avgust 2021 | 09:15

    to se pokušava javnosti prikazati da su navijači zadovoljni katastrofom a to su klicali plaćenici da bi svi ostali na svojim funkcijama

  • Bane

    11. avgust 2021 | 09:27

    Ljudi gde je Terzic??? 😀😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA