≫ 

Zvezdan Terzić: Razočaran sam! I kao navijač i kao direktor, posle Kluža donosimo adekvatne odluke

Generalni direktor crveno-belih ističe da je Zvezda odigrala ispod svakog nivoa protiv Šerifa

FK Crvena Zvezda, Početak Priprema Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je drugu godinu zaredom ispala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, pa je tako ostala i bez ozbiljnog novca koji bi "ugasio finansijski požar na Marakani" i donekle umanjio dug koji se meri desetinama miliona evra.

Terzić ističe da je Zvezda igrala nedopustivo loše u Moldaviji, ali da to nije realna slika vrednosti tima. Svestan je da svi zaslužuju kritike, ali da će se posle utakmice sa Klužom napraviti ozbiljna analiza, posle koje će biti donete adekvatne odluke.

- Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Serifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas. Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć.

- Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa Rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja.

- Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke. Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih - istakao je Terzić.

Video: Navijači Zvezde u sitne sate dočekali fudbalere posle poraza u Moldaviji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obi

    11. avgust 2021 | 15:11

    Ti Terzicu i Mrkela ste najveci krivci za neuspeh C.Zvezde gde su ti bocni igraci gde ti je spic igrac hoces 12 milki a nema ti ko gola dati sada pa pevajte borbene bruka i sramota zanima me kako je uspelo Stankovicu tako tempirati formu igraca da to izgleda kao da su skupljeni po pasnjacima. Zalosno ali istinito.

  • Šuki

    11. avgust 2021 | 15:25

    Vi izgleda neznatne da vodite klub doveli ste za ove 3god najmanje 20 igrača a nijednog niste prodali jer ne vrede ni za 2ligu doveli ste trenera koji nikog nije trenirao

  • Momo

    11. avgust 2021 | 14:25

    Šta imaš čekati,trebao si davno otići, ili bolje da nikada nisi kročio na Marakanu! Sram da te bude, popravio si svoju krvnu sliku,a klupsku??? Najbolje pređi sa Dekijem u građevinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA