≫ 

Predsednik Reala odgovorio na otrovne strelice iz Barselone: Nemam ništa sa odlaskom Mesija u Pariz

Iz Katalonije smatraju da su i Kraljevići umešali prste kako bi "oterali" Argentinca u PSŽ

  • 0
Florentino Perez Foto: Tanjug/AP

Taman nakon što se mislilo da se situacija na relaciji između Real Madrida i Barselone konačno malo primirila posle pandemije koronavirusa, stigao je svojevrstan demanti. Odlazak Lionela Mesija u PSŽ uzdrmao je katalonski klub, u kojem je Argentinac boravio gotovo čitavu svoju karijeru.

Bivši funkcioner Barse, Žaume Ljopis izjavio je kako je Florentino Perez "zakuvao" situaciju sa direktorom Barselone, Feranom Reverterom i da je bio jedan od direktnih krivaca za odlazak Mesija sa "Nou Kampa".

Međutim, predsednik Reala nije hteo ni trenutak da zaćuti na ozbiljne optužbe i brzo je stigao demanti.

- Netačno je da sam prijatelj sa Reverterom, on je osoba sa kojom sam se dva puta sreo u životu. Jednom pre četiri meseca i jednom u subotu na sastanku koji se desio sa predsednikom Barselone Đoanom Laportom i predsednikom Juventusa Andreom Anjelijem. Tada je Mesijev odlazak već objavljen. Zato je nemoguće da sam imao uticaj na Mesijev odlazak niti na bilo koju odluku Barselone. Nadam se da Đaume Ljopis neće više davati izjave koje ne odgovaraju sa istinom - istakao je Perez.

I dok je Mesi konačno našao svoje mesto pod zvezdama u PSŽ-u, Real se potajno nada da bi od istog kluba mogao da "preotme" Kilijana Embapea, koji nije produžio ugovor sa Svecima. Nejmar to jeste uradio i sada se čeka konačan rasplet ove sage.

Video: Olimpijska šampionka se slomila na dočeku: Na tatamiju je najjača, ali su Beogradu su suze bile jače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA