≫ 

Mesi odradio prvi trening u Parizu, Nejmar i Di Marija ga ubacili u "ševu" iz koje se teško izlazi

Argentinac je danas u fudbalskom smislu počeo svoj novi život

  • 3
mesi trening Foto: twitter/SC_ESPN

Nejmar, Di Marija i ostale zvezde Pari Sen Žermena danas su na treningu dočekali najvećeg među njima, Lea Mesija, a sve je izgledalo baš kao da ga već dve-tri sezone imaju u ekipi.

Odomaćio se brzo Argentinac upravo zbog činjenice da druguje sa Di Marijom i Nejmarom, tu mu je još zemljaka poput Ikardija i trenera Poketina, pa mu je prvi trening u novom klubu bio kao da i nije prvi.

Mesi je u novom ruhu odradio svoje prvo zagrevanje, sprinterske distance, a potom je došao i najbolji deo - rad sa loptom. Omiljena "disciplina" svakog fudbalera. Mesi je osetio sa kakvim majstorima će imati priliku da igra čim je ušao u "ševu" odakle se u Pari Sen Žarmenu teško izlazi, kad vas zavrte Nejmar i ostali.

Podsetimo samo da je Mesi dan ranije u holivudskom stilu sleteo u Pariz, odradio lekarske preglede, održao konferenciju za medije i pozdravio masu navijača. Sve je preoteklo na najvišem mogućem nivou zbog fudbalskog vanzemaljca kome će PSŽ deo plate davati u kriptovaluti.

Prema dosad poznatim informacijama, Argentinac će po sezoni u novom klubu zarađivati oko 35.000.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рт

    12. avgust 2021 | 15:15

    Није меси био унутра али нема везе

  • Don

    12. avgust 2021 | 18:02

    Da vidimo hoce li i tamo da ima slobodu da pretrci manje od golmana, takvim zalaganjem se danas ne osvajaju titule, danasnji fudbal se igra na brzinu i trcanje sto je demonatrirao Celsi koji nema u timu osim Kantea ni jednog majstora!

  • 🏐

    12. avgust 2021 | 17:10

    J..o Mesija, šta će biti sa Tarom i Ša!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA