Partizan saznao satnicu za susrete sa Santa Klarom, sledećeg četvrtka u veoma neobičnom terminu

Srpski klub bori se za plasman u plej-of Lige Konfernecija, a igraće se jako kasno

  • 12
FK Partizan - FK Soči Foto: MN Press

Uspeo je Partizan da se nakon velike drame i penala domogne pobede protiv Sočija i plasmana u završni krug kvalifikacija za Ligu Konferencija. Nije bilo nimalo lako, a neće biti ni na tom poslednjem koraku, gde crno-bele čeka možda i podjednako težak posao u vidu portugalske Santa Klare.

Ekipa koja je prethodne sezone bila šesta u portugalskom šampionatu je u trećem kolu kvalifikacija izbacila slovenačku Olimpiju iz Ljubljane sa dve pobede. Na Azorskim ostrvima je prvo bilo 2:0, da bi juče u Ljubljani gosti slavili pobedu rezultatom 0:1.

Partizan je ubrzo saznao i raspored odigravanja utakmica protiv predstojećeg rivala. Dobra stvar je što će ponovo crno-beli biti ti koji prvi gostuju, pa ih put na Azorska ostrva čeka već narednog četvrtka, 19. avgusta. Meč će se igrati u kasnim večernjim satima po našem vremenu od 22.30 časova, jer je razlika između Srbije i ovih ostrva u Atlantskom okeanu puna dva sata.

Revanš meč je na programu u Beogradu sedam dana kasnije, u četvrtak 26. avgusta od 21.00 čas. Partizan se nada da će ponovo dočekati Portugalce pred punim tribinama, zbog situacije sa koronavirusom koja je počela da izmiče kontroli. Nema sumnje da su pristalice crno-belih umnogome pomogle da se prebrodi ruski protivnik.

Video: Miljković posle Sočija i penala: Mi smo porodica! Ima Boga, sve se vratilo na pravi način!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    13. avgust 2021 | 08:54

    Partizan sa ovakvom odbranom ne moze proci Santa Klaru. Sanicanin panican, totalno, Ostojic treba da igra, jer tu je iskustvo, smirenost, Suma je pokazao da je majstor fudbala i treba da igra od pocetka. Holender nema blage veze, Jojic mu ide uz rame. Sa njima Partizan ima dva igraca manje. Natko se prerano izvodi iz igre, on je mozak. Stanojevic los trener za evropska takmicenja, dokazano. Rikardo nekako sam u napadu. Prema tome Partizan ima mnogo toga da popravi ako misli dalje.

  • Бонвиван

    13. avgust 2021 | 10:04

    Бог те па ми смо заиста растужили својим проласком у следеће коло велики део Србије!?!?

  • 🔴🔵⚪

    13. avgust 2021 | 11:06

    Treba nam jos jedan dobar i iskusan igrac na sredini terena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA