≫ 

Partizan odlaže meč sa Metalcem: Povrede "sasekle" crno-bele

Klub iz Humske primoran da odložio duel u Superligi, jer naprosto nema dovoljno resursa u gustom rasporedu

  • 20
FK Novi Pazar - FK Partizan Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Zbog činjenice da se tokom pre i tokom teškog meča sa Sočijem povredila nekolicina fudbalera, Partizan je bio prinuđen da odložio utakmicu Superlige Srbije, koja je trebalo da se igra u nedelju od 20.30 časova na stadionu u Humskoj, saznaje Telegraf. Težak žreb Lige konferencija, jaki ruski tim, u međuvremenu i gostovanje Novom Pazaru, prilično su potrošili resurse tima iz Humske i pomenuta odluka je bila neminovna.

Tome u prilog i činjenica da su crno-beli pre meča sa ruskim timom ostali bez Danila Pantića, koji se povredio na zagrevanju i koga je potom zamenio Filip Holender, takođe rovit od povrede skočnog zgloba koju je zadobio dan pre utakmice sa Novim Pazarom, zbog čega nije bio ni u protokolu, iako je planiran kao starter.

Slična priča je i sa Aleksandrom Šćekićem, jednim od junaka eliminacije Sočija, koji već duže vreme igra i muči se sa povredom primicača, dok je Nemanja Jović van stroja usled povrede kolena, od koje se još uvek oporavlja.

Ivan Obradović i Aleksandar Miljković tek izašli iz povreda i imaju dva zajednička treninga sa timom, iako ih je Stanojević "gurnuo u vatru" u produžetku meča sa Sočijem.

Podsetimo još da je i Aleksandar Lutovac van stroja, nakon što je saznao da je imao smrtni slučaj u svojoj porodici pre jučerašnjeg susreta sa Sočijem u Humskoj.

Pride, još nekolicina nosilaca igre oseća posledice neshvatljivo teškog žreba i dvomeča sa jakim ruskim timom i klub je jenostavno bio primoran na ovakav potez. Tim pre što u sredu sledi novo daleko putovanje, a u četvrtak i konačna borba za plasman u grupbnu fazu Lige konferencija protiv portugalske Santa Klare.

Bajern je veliki favorit da opet uzme Bundesligu, a imaće priliku da to i pokaže u prvom kolu jer večeras (20.30) gostuje jednom od najozbiljnih izazivača Menhengledbahu. Kvota na dvojku je 1,70, na keca čak 4,70, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Bajern.

Video: Stanojević nervozan kao tigar: Pogledajte reakcije na klupi Partizana tokom penal drame sa Sočijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    13. avgust 2021 | 11:46

    Odlozila Zvezda,Čuka,Partizan...zbog zgusnutog rasporeda.Kako npr.Englezi,Španci,Nemci nikad ne odlazu,oni nemaju zgusnut raspored a i igraju lake utakmice u prvenstvu.Ovde su u pitanju ipak Surdulica,Metalac...sve jaki protivnici.Ili smo mi ipak razmazeni i zato nas evropa pregazi

  • Ivan Kv

    13. avgust 2021 | 13:13

    Imaju po 30 igraca i plate po 20 000,30 000e...a ne mogu da igraju protiv timova iz lige...sramota

  • ZALE GROBAR

    13. avgust 2021 | 12:06

    TAKO JE BREEEEEEEE. Odmoriti i oporaviti igrače za poslednju bitku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA