TSC uskoro otvara svoj novi fantastični stadion: Pre svih na njemu će zaigrati jedan slavni klub

U Bačkoj Topoli će 3. septembra gostovati prvak Mađarske, Ferencvaroš

  • 15

Iako fudbaleri TSC-a nisu započeli novu sezonu na svom novom, modernom stadionu, uskoro mogu da očekuju konačno preseljenje iz Sente u Bačku Topolu. Naime, jedan od najmodernijih fudbalskih objekata u ovom delu Evrope biće otvoren 3. septembra prijateljskom utakmicom između ovog kluba i prvaka Mađarske - Ferencvaroša.

Prema saznanjima Kurira, koje je potvrdio prvi čovek kluba Janoš Žemberi, prvoj utakmici prisustvovaće visoke zvanice kojima je predsednik ovog tima već podelio pozivnice.

Protiv Fradija se sigurno očekuje fantastična atmosfera, a u stanje ovog velelepnog objekta nedavno se uverila i ekipa portala Telegraf.rs koja je bila gost kluba. Sve je odrađeno po najvišim evropskim standardima i zaista će biti za ponos ovog dela naše zemlje.

Podsetimo da je TSC odlično započeo novi šampionat i da je trenutno uz Partizan jedini zabeležio sve četiri pobede, iako je igrao u Senti kao prinudni domaćin. Velike zasluge za dobre rezultate idu treneru Mladenu Krstajiću, koji je odlično "skockao" tim, nakon što ga je preuzeo posle tragične smrti Zoltana Saba.

Stadion u Bačkoj Topoli je u izgradnji od 2017. godine, imaće kapacitet od 4.500 mesta, a u sklopu stadiona biće moderan hotel za smeštaj igrača i članova stručnog štaba.

Video: Krstajić sija od sreće posle pobede za vrh tabele Superlige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТоХ

    13. avgust 2021 | 14:25

    Фин комплекс,лепо скоцкано,4500 места,за њих довољно,стадиони су нам у глобалу крш,све је запуштено,тако да је ово супер генерално...

  • fkcz 🇷🇸

    13. avgust 2021 | 15:10

    Stadion ce biti super i treba da zovu madjare na otvaranje jer su oni i ulozili novac, a i njjihovo je pravo koga ce da smatraju za bracim klubom… svaka cast za oranizaciju FK TSC i srecno!

  • Није једини

    13. avgust 2021 | 15:02

    Имамо још веома модеран стадион на Вождовцу у оквиру ТЦ Стадион,поред њега имамо скоро нов стадион ф.к.Металац из Горњег Милановца,е сада питање шта ће нам толики стадиони када немамо квалитетне играче који би тамо играли,другим речима џабе објекти ако нам је фудбал на тако ниском нивоу!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA