≫ 

Oglasio se Kosanović posle vesti da je priveden: Niko me nije hapsio, gledao sam golove Mesija!

Bivši trener Crvene zvezde i Vojvodine, ali i mnogih drugih klubova od Srbije do Kine istakao je da nije bilo nikakvih nesporazuma

  • 4
Milorad Kosanović Foto: MN press

Milorad Kosanović je ipak u svojoj kući, nije dobio 24 sata pritvora kako je to objavio novosadski portal “021.rs”. Iskusni trener se javio redakciji “Novosti”.

Niko me nije uhapsio. Evo me kod kuće, gledam golove Mesija i Salasa… Istina je da smo imali nesporazum zbog problema sa parkingom kod zgrade u kojoj stanujem. Taj problem nas muči zbog izgradnje novog objekta, pa automobile ostavljamo u našem dvorištu zgrade. I tada se nađe neko da gleda jesi li točkom nagazio travku – poručio je Kosanović.

Bivši trener Crvene zvezde i Vojvodine, ali i mnogih drugih klubova od Srbije do Kine istakao je da nije bilo nikakvih nesporazuma.

Mogu samo da kažem da su svi ljudi iz policije i gradskih nadležnih službi bili super korektni prema meni, da smo sve rešili, sve su razumeli tako da nema nekih afera ni problema – zaključio je Kosanović.

Video: Aleksandar Stanojević i golman Stevanović posle izbacivanja Sočija na penale i prolaska dalje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA