≫ 

Suviše su dobri za njih: Novajlija u Premijer ligi išamarao Arsenal uz gol koji se čekao 27.110 dana

Kakav start nove sezone Premijer lige

  • 1
Brentford - Arsenal Foto: Tanjug/AP

I nova sezona Premijer lige počela je spektakularno! Novajlija u eliti Brentford savladao je Arsenal sa 2:0 na svom terenu i pokazao da neće biti "mačji kašalj" kako su ga mnogi (koji je prate Čempionšip) označili na početku sezone.

- Suviše smo dobri čak i za vas - zaorilo se iz 15.000 grla navijača londonskog tima nakon što je danski štoper Norgard u 73. minutu posle prekida matirao Bernda Lena za velikih i zasluženih 2:0.

Pre toga, Serđi Kanos je u prvom poluvremenu posle greške Čejmbersa na pas Pinoka, doveo Brentford u vođstvo i razgalio publiku na stadionu u predgrađu Londona

Njegov pogodak bio je prvi za ovaj klub u eliti posle ravno 27.110 dana, još od maja 1947. godine i utakmice sa Sanderlendom.

Arsenal je u drugom poluvremenu imao prilike, ali nije uspeo da pronađe put do mreže španskog golmana Davida Raje.

Ovo je  Brentfordu prva pobeda u istoriji u Premijer ligi i nema sumnje da će je dugo pamtiti oko 15.000 navijača koji su došli ovog petka na "Brendford Komjuniti stadion".

Ekipa koju sa klupe predvodi danski trener Tomas Frank u narednom kolu igra protiv Kristal Palasa u gostima, dok će Arsenal imati popravni na svom terenu u velikom londonskom derbiju sa Čelsijem...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA