≫ 

Drama igrača Dinama: Prvo mu nisu dali vizu za meč sa Šerifom, zatim se srušio na teren posle meča

Kastratiju pozlilo nakon trijumfa nad Goricom

  • 3
Lirim Kastrati Foto: Youtube / Printscreen

Za Lirima Kastratija, reprezentativca tzv. Kosova i fudbalera zagrebačkog Dinama, ovo je definitivno nije bila baš najsrećnija sedmica u životu!

Osim što mu Moldavci nisu odobrili vizu za meč Modrih protiv Šerifa, jer pomenuta država ne priznaje tzv. Kosovo, Kastratiju je u petak veče, posle meča protiv Gorice u nacionalnom šampionatu, pozlilo i pao je na zemlju.

- Nedugo po završetku utakmice između Dinama i Gorice na stadionu Maksimir, igrač Dinama Lirim Kastrati osetio je slabost, te mu je pružena medicinska pomoć odmah na terenu. Igrač je prevezen do svlačionice, gde je klupska doktorska služba napravila sve potrebne preglede.

- Ustanovljeno je da je igrač bio poprilično iscrpljen, a da je do slabosti došlo usled velikog umora i pada šećera. Provereni su svi važni zdravstveni parametri, a Kastrati je bio pod nadzorom doktora. Zdravstveno stanje igrača je u redu i pod kontrolom je - poručili su iz Dinama, a prenose hrvatski mediji.

Dinamo je taj meč dobio rezultatom 1:0, autogolom Gorice u finišu prvog poluvremena, dok će plasman u Ligu šampiona tražiti već u utorak kada gostuju Šerifu.

>>> Liverpul otvara sezonu u kojoj želi da se vrati na tron Premijer lige današnjim (17.30) gostovanjem u Noriču, gradu koji živi za fudbal. Kvota na tim Jirgena Klopa je 1,35, a na povratnika u elitu čak 8,00, dok je kombinazzija 2&3+ 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Norič - Liverpul.

Inače, Kastratijeva devojka Anđela Šimac je vlasnica verovatno najvećih grudi u Hrvatskoj ligi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tadmat

    14. avgust 2021 | 08:39

    Oni se i razmnozavaju medjusobno. O mukice. Elem, bravo Moldavci za vizu. Bravo!!!

  • Nyn

    14. avgust 2021 | 09:00

    Ajmo malo da mu smaramo ribu na insta

  • Super

    14. avgust 2021 | 07:56

    Sada znamo ko je vlasnik najvecih grudi u Hrvatskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA