≫ 

Partizanov heroj: Bio je to moj prvi penal u karijeri, navijači mi nude 5 kilorama kiflica

Nema sumnje da je Vujačić u četvrtak veče dodatno ušao u srca Grobara

  • 35
Igor Vujačić Foto: MN Press

I pre nego što je postigao onaj odlučujući penal protiv Sočija, Igor Vujačić je bio heroj Partizana zbog onog sjajnog čišćenja lopte sa gol-linije tokom prvog produžetka revanš meča 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija!

Međutim, simpatije navijača crno-belih dodatno je pobrao baš posle te penal serije - pogotovo što je prvi put u karijeri izveo jedanaesterac.

- Zamislite, bio mi je ovo prvi penal u karijeri i odmah odlučujući. Dobro, možda sam izveo neki u petlićima i kadetima Zete - kroz osmeh je Vujačić rekao za "Sportski žurnal" i dodao:

- Vežbajući na treningu, bolje mi je išlo kada sam tukao na levu stranu. Još kada sam video da golman Sočija ide na drugu stranu, to je bilo to. Što se tiče čestitki, telefon se usijao. Navijači zovu, nude pet kilograma kiflica. A to traje otkako sam Brežančiću rekao: "Rajko, gde su kiflice?"

Podsetimo, Partizan je izbacio Soči u penal seriji rezultatom 4:2, dok je posle 120 minuta bilo 2:2. I to najviše zahvaljujući pomenutom Vujačiću, ali i Aleksandru Šćekiću koji je u 90. minutu zatresao mrežu za dodatnih 30 minuta.

>>> Liverpul otvara sezonu u kojoj želi da se vrati na tron Premijer lige današnjim (17.30) gostovanjem u Noriču, gradu koji živi za fudbal. Kvota na tim Jirgena Klopa je 1,35, a na povratnika u elitu čak 8,00, dok je kombinazzija 2&3+ 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Norič - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Galic

    14. avgust 2021 | 08:20

    Ovaj je Vasovic broj dva.I Vasovic nije imao neku veliku tehniku ali gde obojica podmetnu glavu drugi nesmu ni nogu da postave.Vujacic je Igor Stena.E kad bi se i drugi tako borili.

  • ZALE GROBAR

    14. avgust 2021 | 08:04

    Naj sigurniji i naj brži centarhalf u REGIONU. Boljeg nema i zato BRAVO IGORE.

  • Milivoje

    14. avgust 2021 | 08:17

    Kao da se pobedili Bajern a ne Šoči, još na penale, sve ok, lepo svakako da se prodje dalje, ali svaki dan herojizam neki sa igračima partizana, kao da su osvojili takmičenje, smejurija, golman jednom pogodio stranu i odbranio i postade junak, ako se oni osećaju kao zvezde posle Sočija, nisu dorasli klubu kakav je Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA