Za ovo je živeo, sad može i da umre: Stariji fan Brentforda plakao kao kiša zbog istorijske pobede

Teško je bilo obuzdati emocije posle prve pobede svog kluba u eliti nakon sedam decenija

  • 1
navijač brentforda Foto: instagram/riot.with.style

Brentford je na ovo čekao duge 74 godine, postigao je prvi gol u društvu najboljih timova Engleske. Ekipa iz zapadnog Londona to nije mogla da poželi u boljem momentu nego na otvaranju nove sezone, i to protiv gradskog rivala, favorizovanog Arsenala. 

Domaći tim slavio je 2:0 pred krcatim tribinama na kojima je bilo dirljivih scena, emocija koje se mogu teško razumeti ako niste fudbalski fanatik.

Kamera je u moru navijača "uhvatila" starijeg navijača Brentforda kome su suze liptale niz obraz dok je oduševljeno klicao igračima, klubu, pobedi koja se čekaja sedam decenija. Dočekao je i on taj trenutak za koji je verovatnoi živeo.

Inače, vodeći pogodak Brentforda na utakmici bio je prvi za ovaj klub u eliti posle ravno 27.110 dana, još od maja 1947. godine i utakmice sa Sanderlendom. Strelac istorijskog pogotka bio je Serhi Kanos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    14. avgust 2021 | 12:20

    To je ta emocija ciste ljubavi prema fudbalu i svom klubu,,,nazalost sve se sad izgubilo od bisnisa u fudbalu i para para para para...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA