"Ako je Šerif izbacio Zvezdu, to znači da su vrlo opasni": Dinamu stigla važna poruka pred Moldavce

Bivši hrvatski reprezentativac poziva "Modre" na oprez pred dvomeč sa legijom straaca iz Moldavije

  • 7
FK Serif i FK Crvena zvezda, Tiraspol (Moldavija) - Revans mec treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona Foto: ATA Images

Zagrebački Dinamo se nalazi u predvorju Lige šampiona, za taj cilj mu je potrebno da eliminiše još moldavski Šerf, koji se za hrvatskog prvaka pojavio kao iznenađujuća poslednja prepreka umesto Zvezde, pošto su Beograđani potonuli u Tiraspolju.

Prolaz Šerifa preko crveno-belih je istovremeno i podigao nivo mobilnosti i opreza u taboru Dinama o čijim je šansama za prolaz dlaje i dvomeču sa Moldavcima pričao nekadašnji reprezentativac i igrač "Modrih" Darijo Šimić.

Njegova poruka ekipi Damira Krznara je jasna - nikako ne potceniti Moldavce.

- Ne znam što bih ti mogao reći o ovom Šerifu, osim što znam da imaju vrhunski kamp, ambicioznog predsednika, dobre strance, odličan skauting i očito mudrog trenera, ali ako su uz to izbacili Crvenu zvezdu, koja je lani pokazala veliki napredak, koji je sugerisao da je favorit u tom dvoboju, onda znači da su i danas opasni - kaže Šimić za hrvatske medije.

- Čitao sam Zekićeve opservacije (bivši trener Šerifa), koji je sigurno najupućeniji Hrvat za moldavske prvake, i očito vrlo dobro zna njihove prednosti i mane, koji su tvrdi i znaju biti opasni. Međutim, mislim da je mnogo važniji Dinamo, jer on je taj koji će uticati na zbivanja na terenu - dodaje Šimić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    14. avgust 2021 | 11:35

    Nisu oni opasni koliko smo mi bezopasni. Ako budete igrali punom snagom bice 3:0 u svakoj utakmici, pojma nemaju ovi šerifi, ali tek mi nismo imali pojma

  • Mix

    14. avgust 2021 | 15:05

    Šerif je za Zvezdu izmislio fudbal... Zvezda je pokazala da je petorazredna i nekonkurenta ekipa.. Bruka za igru koja se zove fudbal!

  • gazi ofucanu opajdaru

    14. avgust 2021 | 14:21

    kao neki problem izbacit opajdaru.bezopasna ekipa sa dosta neznalica i gomanon zvanim rupa..sve sto treba je da pogadjate okvir gola..brani samo ono sto ga napuca.sto se tice napadaca..tu zavise od sudija..penal je jedina nada da se da gol.treba malo vise trcati prvo poluvrijeme i oni su ko mrtav kon..znaci drugo lagano trpati opajdari do besvijeti...samo je gazite..nula od ekipe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA