≫ 

Navijači Santa Klare se našalili sa Lazarom Markovićem pred Partizanov meč u Ligi konferencija

Fotografija je vrlo brzo postala viralna

  • 9
lazar markovic, partizan FOTO: MN Press

Samo četiri dana preostala su do prvog susreta između Santa Klare i Partizana u okviru plej-ofa kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija. Crno-beli će zbog toga ovog vikenda pauzirati u Superligi, dok će portugalski tim ipak igrati sa Moreirenseom, koji nije uslišio molbu za odlaganje susreta u portugalskom šampionatu.

Sve više prostora pridaje se ovom meču i u Portugalu, a najpoznatiji tamošnjoj javnosti od prvotimaca Partizana je svakako Lazar Marković, koji je u dva navrata nastupao u portugalskom prvenstvu - prvo u dresu Benfike u sezoni 2013/14, a potom i u dresu Sportinga na pozajmici iz Liverpula u sezoni 2016/17.

U Santa Klari su stoga našli način da se našale sa prvotimcem Partizana koji od početka sezone igra vrlo dobro i od početka sezone je postigao jedan gol, veoma važan, protiv Dunajske Strede u Beogradu u prvom meču kvalifikacija za treće po kvalitetu evropsko takmičenje.

Naime, na Instagram nalogu navijača Santa Klare pojavila se Markovićeva fotografija sa zabrinutim licem uz veoma šaljivu poruku. Očigledno su pristalice ovog kluba htele da aludiraju na brojne povratke Markeca na Pirinejsko poluostrvo.

- J****te, opet idem u Portugal - stajalo je na slici.

Navijači Partizana, ipak, sigurno se nadaju da će njegov tim uspeti da prebrodi i Santa Klaru, nakon trijumfa protiv Sočija posle penala. Ovaj tim je prošle sezone bio šesti u nacionalnom šampionatu, dok su novu otvorili debaklom na gostovanju Tondeli rezultatom 3:0.

Utakmica između Santa Klare i Partizana igra se u četvrtak od 22.30 po našem vremenu, što na prvu ruku deluje kao jako kasno, ali je zapravo zakazan za 20.30 časova po lokalnom vremenu, pošto Azori pripadaju potpuno drugačijoj vremenskoj zoni, čak onoj iza Griniča.

Atletiko u odbranu titule u Španiji kreće danas (17.30) na nezgodnom gostovanju Selti. Kvota na šampiona Primere je 2,00, dok je iks 3,40, a dvojka 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Selta - Atletiko Madrid.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zola

    15. avgust 2021 | 07:48

    Gazimo ih lagano

  • Vesa

    15. avgust 2021 | 10:34

    On fudbaler nije(promenio 15 klubova nigde igrao nije, samo ovde sto mora da igra) , pa svi se sa njim zezaju.

  • Putin R.S

    15. avgust 2021 | 12:05

    Kakav crni fudbaler kada se nigde nije zadrzao vise od pozajmice na godinu dana, a pored toga nije nigde ni igrao. Smesan decko sa frizurom od pre 20 godina. Izgleda kao da mu je 45 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA