≫ 

Joveljić na sjajan način debitovao u Americi, asistirao za pobedu Galaksija na teškom gostovanju

Nekadašnji fudbaler Zvezde na terenu je proveo ukupno 57 minuta

  • 3
Dejan Joveljić, Volfzberger Foto: Printscreen/Wolfsberger AC

Nisu baš svi očekivali da Dejan Joveljić u primatu svoje karijere napusti Evropu i zaputi se put američkog kontinenta. Ipak, nije mnogo bilo potrebno nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde da pokaže tamošnjoj publici zbog čega je došao.

Novi napadač Los Anđeles Galaksija debitovao je na pravi način, pošto je asistirao za pobedu svog tima u meču protiv Minesote.

Pre toga je srpski fudbaler "zaradio" žuti karton u 25. minutu utakmice, ali se ispravio samo 18 minuta kasnije kada je upolsio Kevina Kabrala, koji je bez većih problema potom savladao Tajlera Milera.

Gostovanje Minesoti inače slovi za jedno od težih u MLS-u, pošto ova ekipa nije izgubila na domaćem terenu od 2. maja i meča sa Ostinom, kada je ekipa iz Teksasa takođe slavila minimalnim rezultatom. Od tada je imala šest pobeda i remi.

Trijumfom, Galaksi se popeo na drugo mesto na tabeli Zapadne konferencije, odmah iza Sportinga iz Kanzas sitija, a do kraja ligaškog dela sezone imaće priliku da izbori i prvo mesto, pošto im rivali beže samo dva boda.

Srpski centarfor je igrao do 57. minuta kada ga je zamenio Viktor Vaskez. U narednom kolu Galaksi igra pred svojom publikom protiv Kolorada, što će biti nova šansa za Joveljića da se pokaže i dokaže, ovoga puta pred "svojima".

Prvo kolo Premijer lige donosi nam danas od 17.30 derbi Totenhem - Mančester Siti, a koliki su Građani favoriti za novu titulu pokazuje to što je kvota na dvojku u Londonu 1,70. Kec je 5,20, iks 3,70, a GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Mančester Siti.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica Sokolovic

    15. avgust 2021 | 09:48

    Dobro jutro dragi zvezdasi . Gledam na portalu nijedna vest nasoj zvezdi pa evo odmah se izvinjavam sto koristim naseg dejana koji je isto imao sikaniranje od terzica dok je bio u zvezdi. Necu da verujem da je terzic urgirao da se nista ne pise jer na svim portalima navijaci traze njegovu ostavku. IDEMO TERZICU ODLAZI .

  • Mane

    15. avgust 2021 | 10:38

    Igrac koji je mogao mnogo, ali je prerano prodat za Krstovica Ronaldo licno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA