≫ 

Dušan Vlahović pred transferom karijere? Fiorentina ima ponudu od 60 miliona, ali se i dalje "nećka"

Jedna sjajna sezona u Seriji A i odmah je postao najtraženiji napadač u Evropi pored Erlinga Halanda

  • 4
Dusan Vlahovic Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije i napadač Fiorentine, Dušan Vlahović jedan je od najtraženijih fudbalera ovog leta. Kako navode španski i italijanski mediji, Atletiko Madrid je spreman da izdvoji 60 miliona evra kako bi ovog igrača video u svojim redovima iduće sezone, a pored njih, interesovanje pokazuju i Arsenal i Totenhem.

Tokom prethodne sezone ovaj fudbaler je postigao 21 gol, dok je svoj saldo u novoj sezoni otvorio sa dva pogotka u kupu.

Sve to je bilo dovoljno vlasniku Fiorentine da naprasno cenu sa nekih 30-ak miliona, koliko su u početku tražili prvo podigne na 50.000.000, a nedugo zatim i na 70.000.000 miliona, navodi Đanluka DiMarcio.

Atletiko Madrid je već poslao jednu ponudu od 50 miliona, ali je Viola to ekspresno dobila tražeći više - najmanje 70 miliona.

"Jorgandžije" su ostale bez Dijega Košte, te im je preko potreban napadač koji će igrati u paru sa Luisom Suarezom, a takvog centarfora vide upravo u Dušanu Vlahoviću, te su pripremili novu ponudu - 60 miliona i jedan od igrača za srpskog reprezentativca.

Dušan Vlahović Foto: Tanjug/AP

Ono što može da oteža kupovinu Atletika je interesovanje za Vlahovića iz Premijer lige, engleski mediji navode kako je Totenhem već prihvatio ponudu Mačester sitija za Harija Kejna, te im je munjevito potrebna zamena.

Pored Totenhema, još jedan londonski klub želi srpskog napadača - Arsenal. "Topdžije" očigledno imaju problem s napadačima, o čemu govori i činjenica da je u prvom kolu engleskog šampionata na mestu klasičnog centarfora igrao Florian Balogun, kome je to bila prva utakmica u karijeri u Premijer ligi.

Posle dramatičnog prolaza protiv Sočija, Partizan večeras od 20.30 dočekuje Metalac. Kvota na crno-bele je 1,15, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Metalac.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    15. avgust 2021 | 11:05

    По мени, само Атлетико и нико други! Годинама играју најлепши фудбал у Европи.

  • 5

    15. avgust 2021 | 17:40

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA ,ovaj NI U JEDNOM OZBLJNOM KLUBU NE MOŽE DA IGRA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA