Ko je igrač koji je zaludeo sve golom sa 60 metara? Pre 5 godina je sam "petardirao" tim u Superligi

Saša Marjanović stvarno postavlja neke rekorde u Superligi

  • 1
saša marjanović Foto: MN Press

Fudbaler Napretka iz Kruševca, Saša Marjanović postigao je sjajan gol sa više od pola terena protiv Mladosti iz Lučana, međutim, on je pre pet godina učinio nešto još neverovatnije - postigao je pet golova na jednoj utakmici.

Ceo svet je mogao videti majstoriju ovog fudbalera protiv Lučana, koja je njegovoj ekipi donela bodove, uzeo je loptu na nekih 60 metara od gola, podigao je pogled i video da golman ne stoji na liniji, bez imalo razmišljanja je "opalio" po lopti i mogao je videti kako ulazi u nebranjenu mrežu.

Ovaj fudbaler koji ima 33 godine, ostao je u sećanju svih ljubitelja fudbala zbog svog performansa pre pet godina, kada je u utakmici između Radničkog iz Niša i Radnika iz Surdulice postigao pet golova na meču.

Od pet golova koje je postigao, čak su dva bila iz slobodnog udarca, dok je prvi gol na meču bio prava majstorija - iskosa je na savršen način lobovao protivničkog golmana.

Kako je to izgledalo, možete se podsetiti u videu ispod.

Ova utakmica ga je preporučila Partizanu, koji nije čekao nego je odmah kaparisao fudbalera kome je istekao ugovor na kraju sezone. Marjanović je u svojoj karijeri pre Napretka igrao za Čukarički, Jagodinu, Šerif, Radnički iz Niša, Partizan, Aktobe i Neu Salaminu.

Video: Predvideo pogodak: Neko je sa tribina viknuo Evo ga i tako najavio izjednačujući gol Napretka!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks@77

    15. avgust 2021 | 14:21

    Za ovakav potez ovog igraca nema nijednog komentara 😢 Bravo majstore 💪💪💪 samo dalje tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA