Zaboravite na Real Madrid: Srbija je dobila svoj pravi "Kraljevski" klub koji će igrati u beton ligi

Međuopštinska liga Beograd će naredne sezone biti izuzetno zanimljiva za gledanje

  • 11
KFK Ravna gora, Aleksandar Karađorđević Printskrin: Youtube / KFK Ravna Gora

Iduće sezone će u Međuopštinskoj ligi Beograd, grupa "B", nastupiti i pravi "kraljevski" klub, pošto je KFK "Ravna Gora" stekla pravo nastupa i takmičiće se u ovom rangu takmičenja. Klub je osnovan uz blagoslov Dinastije Karađorđević, te je tako i postao pravi kraljevski klub.

Prošle godine, tačnije 12. novembra 2020. godine, uz blagoslov Dinastije Karađorđević osnovan je klub Ravna Gora, koji je za cilj imao da neguju tradicionalne vrednost srpskog naroda, te da se kroz takmičenje i duh fer-pleja beleže što bolji rezultati.

Takmičenje u Međuopštinskoj ligi počinje idućeg vikenda, Ravna gora će svoju prvu utakmicu igrati protiv ekipe Svetog Stefana u Slancima.

Takođe, Ravna Gora je i u generalnoj probi pred sezonu pokazala svoj humanitarni karakter i poentu svog osnivanja, naime, oni su igrali prijateljski meč protiv Karađorđa iz Topole, a sav prihod od meča je namenjen obnovi crkve Svetog Đorđa na Ravnoj Gori.

Početni udarac na ovom meču izveo je NJ.K.V prestolonaslednik Aleksandar II Karađorćević, koji je dobio dres sa brojem jedan, dok su donatori i prijatelji kluba dobili zahvalnice. Fudbaleri "Kraljevskog" kluba su poraženi sa 3:2.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Queen Elizabeth II

    15. avgust 2021 | 15:45

    Jedva čekala da se vidimo u Liga šampiona za par sezona... Srediće ja finale na Wembley.

  • qq

    15. avgust 2021 | 15:40

    Idemo Delije. Jedni se hapse a drugi pored gadjavinske firme Brigate sada imaju i svoj klub sto znaci da trenutno vidjenije delije drze sada cetri kluba...Graficar, IMT, Stepojevac i ovaj sada kraljevski. Jadna je nasa drzava kada se klub dobije na poklon bez dinara ulozenog a posle se od drzave uzimaju pare da iste kako bi ih podigli. Hahaha pa ovo nema ni u Kambodzi

  • Pop

    15. avgust 2021 | 17:27

    Gde je stadion FK Ravna Gora?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA