≫ 

Barsa se pokazala i bez Mesija, ali uz strepnju: Katalonci pokerom izgurali dramu sa Sosijedadom

Odlična predstava tima iz Barselone

  • 0
Barselona dosta bolja od Real Sosijedada Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barselone uspeli su da ostvare pobedu na startu sezone u Primeri pošto su na svom stadionu slavili sa 4:2 protiv Real Sosijedada.

Lionela Mesija više nema, ali dobra igra je, izgleda, i dalje tu. Makar su nas u to uverili igrači katalonskog kolektiva koji su slavili protiv jakog Sosijedada.

Drama nije bila ni potrebna, ali su gosti u 82. i 85. postigli dva gola i tako napravili totalnu pometnju na terenu. Na kraju, pobeda se broji.

U 19. minutu je Barselona došla do vođstva nakon što je Memfis Depaj pronašao Đerara Pikea, a štoper je glavom sproveo loptu u mrežu.

Nakon toga, na scenu stupa Martin Brajtvajt koji takođe glavom, u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena, duplira prednost.

Danski napadač se u 59. minutu našao na pravom mestu nakon odbitka i prikucao za velikih i, ispotaviće se, nedostižnih 3:0.

Ipak, Sienfuegos osam minuta pre kraja protrčava iza leđa Emersona i sa leve strane kaznenog prostora pogađa suprotni ugao.

Već u 85. minutu je bilo 3:2 - Mikel Ojarzabal je sa nekih 25 metara prelepim udarcem iz prekida pogađa 90 stepeni i zakuvava situaciju.

Sledi mat u tri poteza za Sosijedad. Grizman je u kontri prosledio loptu na desnu stranu, da bi Brajtvajt iz sve snage je vratio na drugu stativu gde se našao Serđi Roberto za 4:2.

Video: Golčina s pola terena u Kruševcu: Dugo nije viđena majstorija kao Marjanovićeva u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA