≫ 

"Nezadovoljstvo je preuveličano, zvezdaši da podrže ekipu": Džaja poziva na navijačko jedinstvo

Oglasio se i počasni predsednik kluba pred dvomeč sa Rumunima

  • 16
Stadion Rajko Mitić, Turistički obilazak

Foto: Nikola Tomić

Zvezda je posrnula, nalazi se na prekretnici sezone, i svaka vrsta podrške je potrebna za ekipu Dejana Stankovića pred ključni dvomeč sa rumunskim Klužom. Dan pred duel sa rumunskim prvakom u plej-ofu za Ligu Evrope, dobre vribracije igračima poslao je počasni predsednik Zvezde Dragan Džajić.

- Crvenoj zvezdi je u ovom trenutku najviše potrebna podrška zvezdaša. Znamo kako je to bilo protiv Šerifa, klub se povodom toga oglasio, međutim vrlo je važno sada podržati ekipu i verujem da će zvezdaši to prepoznaju  - poručio je danas počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić.

- Ovo po mnogo čemu podseća na period iz 2004. godine kada sam bio u klubu i kada su se neke odluke donosile naglo, podstaknute raznim nefudbalskim pritiscima, pa smo kasnije godinama ispaštali i svi znamo koliko nam je trebalo da se vratimo na staze uspeha - prisetio se Džajić trenutka kada je navijački bunt doveo do njegove ostavke.

- Sada smo tu, Zvezda će ponovo igrati Evropu i smatram da je ovo nezadovoljstvo preuveličano, odnosno da nema potrebe za njim - naveo je legendarni Džaja, koji kaže da je u sportu sasvim normalno da se ispadne i od ekipa nižeg kvalitativnog ranga.

- Dešava se nekada i da se ispada od slabijih, kao i da smo pobeđivali jače od sebe, to sam i kao igrač i kao direktor i sam iskusio. Međutim, Zvezda je velika i ima snagu i kvalitet da odgovori svakom izazovu.

Stadion Rajko Mitić, Turistički obilazak

Foto: Nikola Tomić

Džajić je pozvao zvezdaše da dođu na stadion protiv Kluža i maksimalno podrže ekipu, jer je ona to zaslužila.

- Svi u klubu vredno i dobro rade, setite se prethodnih sezona i svih rezultata i uspeha. Pa mi smo ove godine osvojili duplu krunu i igrali proleće u Evropi. Nema razloga da sve te rezultate ne ponovimo i ove godine. Ne želim da se zbog jednog poraza u mojoj Zvezdi izazivaju potresi. Tako se ne radi u velikom i ozbiljnom klubu. Poučeni iskustvom o kom sam govorio, ne smemo da srljamo u greške i zato sada molim za strpljenje i podršku - poručio je Džajić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    16. avgust 2021 | 11:27

    Terza , mrkela ,stankovicu odlazite iz zvezde.dosta vas je i vase demagogije.

  • DDF

    16. avgust 2021 | 11:30

    Vraca ga na vreme od 2004 kada je uzimao iz zvezdine kase sakom i kapom...🙄🙄🙄

  • Jad

    16. avgust 2021 | 11:23

    Vise se pita to cvece nego ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA