Posebne pripreme fudbalera Zvezde pred Kluž: Obišli Kapelu Svete Petke gde im je očitana molitva

Dan pred utakmicu fudbaleri su posvetli obilasku Kapele Svete Petke

  • 24
FK Crvena zvezda, Dejan Stankovic, Crkva svete Petke Foto: Instagram / ruzica_petka

Fudbalere Crvene zvezde očekuje meč u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kluža, taj meč je na programu u utorak, 17. avgusta, s početkom od 21 sata. Posle ispadanja od Šerifa, moglo bi se reći da je ovo najvažnija utakmica u ovoj sezoni, a povodom toga fudbaleri održali "duhovne pripreme".

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Stanković, zajedno je sa članovima stručnog štaba i fudbalerima posetio Kapelu Svete Petke na Kalemegdanu, kako bi im se očitala molitva za uspeh u takmičenjima koja im nadolaze. Moleban su služili protojerej stavrofor Vladimir Vukašinović, protojerej Ljubivoje Stojanović i jerej Srboljub Ubiparipović.

Prota Vladimir Vukašinović je takođe poručio fudbalerima da uspeh u sportu ne zavisi samo od talenta i upornost, nego i od načina na koji se fudbal igra. Kao najvažnije stavke pominje negovanje sportskog duha, nesebičnu igru za tim i druge, i da se nipošto ne vodi računa samo za sebe.

Video: Predvideo pogodak: Neko je sa tribina viknuo Evo ga i tako najavio izjednačujući gol Napretka!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    16. avgust 2021 | 17:07

    Udbaši u crkvi. Krcun se u grobu prevrće.

  • Mare

    16. avgust 2021 | 17:41

    Kako igramo,jedino nam molitva i Bozija volja mogu pomoci.

  • Novica Sokolovic

    16. avgust 2021 | 17:36

    Ja ne vidim ovde onog ko bi trebao stvarno da se moli za svo zlo koje je naneo c zvezdi. A ovi sto pisu da smo oskrnavili crkvu pa u crkvu se ide po oprost ,a vas grobare pitam ko ce vama da oprosti pa vase vodje davale utociste ovim nevoljama. Bog ce vam mozda i oprostiti ali majke i familija ubijenih nikad nece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA