≫ 

Veliki udarac za Partizan: Zdjelar ne putuje na meč sa Santa Klarom

Na Azorska ostrva ne putuje ni Nemanje Jovića, koji se nije oporavio od povrede kolena, a pod znakom pitanja i drugi zadnji vezni

  • 11
Saša Zdjelar Foto: MN Press

Minula sedmica pauze trebalo je da donese Partizanu predah, bolju pripremu i vreme da se reše problemi sa povredama nekolicine igrača do utakmice sa Santa Klarom (četvrtak 22.30, Arena sport, RTS), ali je umesto toga otkriveno još problema od kojih su neki gorući. Jedan od najboljih igrača crno-belih od početka sezone - Saša Zdjelar neće putovati na Azorska ostrva zbog povrede koju je zaradio u duelu sa Sočijem i to će svakako biti veliki hendikep za tim iz Humske.

Zdjelar je posle 120 minuta teške borbe sa ruskim timom povredio šprednju ložu i tokom minulih sedam dana medicinski tim, zbog prirode povrede, nije uspeo da sanira problem, pa je odlučeno da vezista ostane u Beogradu i pokuša da se oporavi do revanša.

Možda bi trener Aleksandar Stanojević nekako i uspeo da nadomesti izostanak Zdjelara da su preostali igrači na istoj poziciji zdravi, ali, nažalost po crno-bele, Danilo Pantić je van stroja narednih mesec i po dana, a problem sa povredom ima i Aleksandar Šćekić koji je takođe pod znakom pitanja za meč sa portugalskim predstavnikom zbog hronične povrede primicača. Odluka će u njegovom slučaju biti doneta tokom današnjeg dana.

Početkom sedmice treninzima se vratio Nemanja Jović, međutim, krilni napadač nije dovoljno spreman i takođe se neće naći u avionu u sredu prepodne, već će nastaviti sa oporavkom dok u potpunosti ne bude sposoban da iznese napor takmičarske utakmice.

Sa drruge strane, u tim crno-belih su se vratili Ivan Obradović i Aleksandar Miljković, koji su tokom sedmice normalno trenirali, kao i Aleksandar Lutovac, koji je doživeo porodičnu tragediju neposredno pred duel sa Sočijem.

Video: Stanojević nervozan kao tigar: Pogledajte reakcije na klupi Partizana tokom penal drame sa Sočijem

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    17. avgust 2021 | 17:26

    Šta se sad čudite gde su pojačanja na vreme ovde neko nije normalan

  • Pera

    17. avgust 2021 | 17:10

    Neka se skinu Vazura i Ilijev

  • Nusknvp

    17. avgust 2021 | 15:05

    Hahaha vrača se Šamrok Stanoju za Sumu. Morače da mu igra milom ili silom :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA