≫ 

Novak Martinović pričao Rumunima o Zvezdi: Imaju veći pritisak od Kluža jer primaju po 700.000 evra

Novak Martinović je u svojoj karijeri nastupao za Rad, BSK, OFK Beograd, Steau, Pandure, Zvezdu...

  • 5
Novak Martinović, FK Crvena zvezda Foto: MN press

Prema mišljenju Novaka Martinovića, fudbalera koji je igrao u "crveno-belom" dresu, ali je najveći trag u karijeri ostavio igrajući u Rumuniji, ekipa Crvene zvezde u predstojeći meč protiv Kluža ulazi sa znatno većim pritiskom, jer Rumuni i nemaju šta da izgube u ovom dvomeču.

Novak Martinović nije ostavio neki značajniji utisak u Crvenoj zvezdi, odigrao je tek šest utakmica u prvenstvu Srbije bez ikakvog učinka, dok je s druge strane ostao u Rumuniji nekoliko sezona i nosio je dresove Pandurija i Steaue.

Bivši štoper smatra da Zvezda ulazi u ovaj meč s ogromnim pritiskom.

- Veći pritisak je na Crvenoj zvezdi. Tamo igrači igraju za 600.000 - 700.000 evra godišnje. Ove godine su imali najlakši put do Lige šampiona, ali nisu uspeli da se plasiraju tamo, zato je to ogroman pritisak - počeo je Martinović, a onda je i nastavio o problemima "crveno-belih".

- Tim nema konstantnu igru, nikad ne znate šta da očekujete od njih. Moguće je da odigraju vrhunski i pobede 3:0, ali je takođe moguće i da Kluž dobije. Klub ima vredne igrače, ali očigledno nešto nije u redu sa ekipom Zvezde.

Kao najveće pretnje po gol Kluža, Martinović je okarakterisao Mirka Ivanića, Aleksandara Kataija i Gelora Kangu.

- Najopasniji su Katai, Ivanić i Kanga. Defanzivac Dragović i Nenad Krstičić su takođe dva veoma bitna igrača u timu. Oni su na početku i igraju tek nekoliko nedelja zajedno, tako da će zaigrati bolje. Ali trenutno bi to mogao da bude problem za njih - rekao je bivši fudbaler Zvezde.

Martinović očekuje da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta, odnosno do kapaciteta koji je dozvoljen zbog kovid mera.

- Mislim da će biti neveorvatna atmosfera, mislim da će sve biti puno. Ne znam, ali mislim da će biti oko 30.000 navijača. Kada je tim došao iz Tiraspolja, nekoliko stotina fanova je došlo na aerodrom da podrži igrače. Tim je igrao dobro prethodnih godina i navijači to nisu zaboravili. Oni su njihova najveća snaga - zaključio je Martinović.

Video: Prvi pogodak Stevanovića: Vojvodina dolazi do izjednačenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    17. avgust 2021 | 16:30

    700 000 a veze sa fudbalom nemaju. Pogotovo napadaci!

  • Grobari

    17. avgust 2021 | 16:46

    TO JE SVIMA U SRBIJI POZNATO, DA ZVEZDINI IGRACI IMAJU MNOGO VELIKA PRIMANJA A REZULTATI SU KATASTROFALNI!!!

  • Nusknvp

    17. avgust 2021 | 15:52

    Igrajte dvojku na Kluž, dobra zarada večeras

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA