Sa Heseom je beba sigurna stvar: Bivši fudbaler Reala i PSŽ-a čeka šesto dete sa četvrtom ženom

Hese Rodrigez stvara veliko potomostvo

  • 3
Rocio Amar Jese Rodriguez

Foto: Instagram/rocio_amar, San Acosta/Zuma Press/Profimedia

Bivši napadač Reala Hese Rodrigez je 2019. godine dobio otkaz u Pari Sen Žermenu, odatle se preselio na Kanare gde nastupa za Las Palmas, ali već dugo je tema medija zbog svojih ljubavnih avantura, veza sa atraktivnim devojkama i dece koje su mu izrađale.

PSŽ je upravo zbog aktivnosti Hesea van terena raskinuo ugovor sa Špancem, otkrilo se da je ovaj varao svoju devojku Auru Ruiz, rialiti zvezdu, i to sa njenom prijateljicom manekenkom.

Rukovodstvo Parižana je zaključilo da takve stari štete ugledu kluba, pa je došlo do razlaza, te je nemirni Hese morao da potraži sreću na nekom drugom mestu. Očito su to Kanari i Las Palmas gde je manje na udaru javnosti i navijača, koji mu ometaju privatni život.

Međutim, ni tamo nema mira od lokalnih medija koji su uspeli da saznaju da je na putu da po šesti put postane otac - sa četvrtom ženom!

Naime, Hese već ima petoro dece sa tri različite žene, a četvrta sa kojom se sada dovodi u vezu je još jedna rijaliti zvezda, Rosio Amar, koja je trudna, a, prema svemu sudeći, on je otac. Podsetimo, Hese i Rosio su krajem prošle godine bili u centru skandala kada je otkriveno da imaju ljubavnu aferu, iako je on bio tada u vezi s drugom devojkom.

Hese ima dvoje deece sa Melodi Santanom, dvoje sa Žanirom Barm, koja je bila njegova djevojka do pre nekoliko meseci, te jedno sa Aurom Ruiz.

Bivši fudbaler Reala je u "Kraljevski klub" došao kao 14-godišnjak 2007. godine, od 2013. je ušao među prvotimce, a 2016. je za 25 miliona evra prešao u Pari Sen Žermen.

Međutim, većinu petogodišnjeg ugovora je odradio na pozajmicama, a kako ga lisabonski Sporting nije odlučio zadržati, na početku ove sezone vratio se u Pariz gde je tokom minule polusezone odigrao samo 22 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo kažem

    17. avgust 2021 | 19:19

    Ovom treba objasniti koja je svrha kondoma, jer je očigledno ne obrazovan😂

  • Krlja

    18. avgust 2021 | 05:13

    Izmislili su i prezervativ...treba ga edukovati 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA