≫ 

Partizan otputovao na meč sa Santa Klarom: Nema Zdjelara, u avionu prvi put Lukač

Stručni štab crno-belih bez tri nosioca igre u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija

  • 16
FK Partizan - FK Soči Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana su ovoga jutra otputovali na Azorska ostrva, gde će sutra od 22.30 časova (Arena Sport 1, RTS 1) po srednjeevropskom vremenu odigrati prvi meč plej-ofa za Ligu konferencija protiv ekipe Santa Klare. Trener Aleksandar Stanojević je imao prilično muka u izboru "putnika", jer crno-beli robuju povredama fudbalera, ali se na spisku na kraju našlo 23 prvotimca koji će konkurisati za utakmicu.

Kako smo juče i najavili, Stanojević ne može da računa na Sašu Zdjelara zbog povrede prednje lože na prethodnoj utakmici sa Sočijem i to je možda i najveći udarac za tim iz Humske.

Na istom duelu "danak" je platio Danilo Pantić, koji se povredio na zagrevanju i odustvovaće mesec i po dana, dok je Nemanja Jović počeo da trenira, ali je ostao u Beogradu, jer nije dovoljno spreman za takmičarski napor.

Postojala je bojazan i kada je u pitanju Aleksandar Šćekić, koga već duže vreme muči primicač, no, visoki vezista je ipak krenuo put Azorskih ostrva, mada je pitanje koliko će stručni štab moći da ga koristi.

Sa druge strane, u tim su se definitivno vratili Aleksandar Lutovac posle porodične tragedije, kao i Aleksandar Miljković i Ivan Obradović, koji polako hvataju ritam posle pauze zbog povreda mišića. Među putnicima će prvi put biti i iskusni čuvar mreže Milan Lukač, koga je klub licencirao za duele sa Santa Klarom.

Na spisku trenera Aleksandra Stanojevića se nalaze: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač (golmani); Marko Živković, Aleksandar Miljković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović (odbrana); Miloš Jojić, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Lazar Pavlović, Nikola Terzić, Lazar Marković, Filip Holender, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Bibras Natho (vezni red); Rikardo Gomeš, Marko Milovanović i Samed Baždar (napadači).

Derbi plej-ofa iza Ligu šampiona igraju Benfika i PSV, a večeras (21.00) u Lisabonu Portugalci će pokušati da steknu zalihu pred revanš u Ajndhovenu. Kvota na keca je 2,25, na iks 3,35, a na dvojku 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - PSV.

Video: Zdjelar posle izbacivanja Sočija na penale: Ova pobeda je za Stanojevića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • citalac

    18. avgust 2021 | 10:57

    Ja kao zvezdas zelim partizanu svu srecu i plasman u grupnu fazu

  • 🥃

    18. avgust 2021 | 11:29

    Svima rade kovid test samo Loli alko test 😂😂

  • Ohoo

    18. avgust 2021 | 08:25

    Od ovog trenutka pocinje najezda Zvezdinih navijaca da vam se revansiraju za ono sinoc. Srecno posli, srecno dosli i da Bog da izgubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA