Suze igrača Dinama obišle svet: Povredio se, teško podneo poraz svog tima i plakao do kraja meča

Dino Perić možda će morati i na dužu pauzu

  • 7
Dino Perić Foto: Printscreen / Arena Sport

Ekipa Dinama doživela je sinoć na gostovanju moldavskom Šerifu jako težak poraz (3:0) koji ih faktički ostavlja sa jako malim šansama za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Hrvatski sastav mučio je muku da se "sakupi" za meč protiv Moldavaca, što zbog povreda, što zbog administrativnih ograničenja, pa su Modri u Tiraspolj poveli samo dva štopera - Teofila i Perića, od kojih se drugopomenuti povredio u 21. minutu utakmice.

Dino Perić je ostatak utakmice proveo na klupi, gde nije mogao da sakrije suze, što zbog toga što nije mogao da pomogne svom timu, što zbog razvoja situacije na terenu. Režiser je nekoliko puta u kadru uhvatio kako fudbaler Dinama iz Zagreba plače i to nimalo ne sakriva.

U Dinamu se sada nadaju da Perić nije zadobio nešto težu povredu, pošto se prethodno od iste oporavljao bezmalo polovinu godine. Prema prvim naznakama, deluje da je povredio zadnju ložu. Svakako, njegove suze obišle su Evropu.

Nakon što je napustio teren, Damir Krznar morao je da menja taktiku, što se nije dobro pokazalo po Dinamo. Na levi bok je povučen Mubanđe, dok je Franjić morao da nastupa na poziciji štopera.

Video: Ćute, rade, trpe, ginu jedan za drugog: Deki Stanković ponosan na igrače posle pobede nad Klužom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA