Raspad sistema u Klužu posle poraza od Zvezde: Igrači pevali treneru "Odlazi, Šumi, odlazi..."

Bili su blizu izbacivanja Jang Bojsa u Ligi šampiona, a sada je pitanje šta će biti s njima

  • 8
Marijus Šumudica, kluž Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Kluža poraženi su od Crvene zvezde sa 4:0 u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, međutim, uprkos lošem rezultatu, rumunski klub ima mnogo veće brige o kojima će morati da vodi računa, pošto su Marijus Šumudika i nekolicina igrača ušli u otvoren sukob., gde je stručnjak tražio od uprave da otpusti ili njih ili njega.

Kluž je odigrao iznenađujuće lošu utakmicu, Zvezda je doslovno radila šta je želela na terenu i vrlo lako je mogla prednost uvećati za još koji gol u njihovoj mreži.

Nezadovoljstvo se moglo videti kod Šumudike, koji je i nakon utakmice bio žustar na konferenciji za štampu, otvoreno i drsko je pričao o svojim igračima i 'nekim' problemima koji su zadesili klub.

Kako navodi rumunski "GazetaSporturilor", neki od igrača su baš na tome zamerili svom treneru, što nije želeo prvo da popriča s njima, već je javno izneo neke stvari koje nije trebalo tamo da završe.

Vodeći trojac koji predvodi 'bunu' među igračima su Mario Kamora, Ćiprian Deak i Ovidiu Hoban, njih trojica su bili najglasniji u svlačionici.

- To nije u redu što je uradio! Ne rešavaju se tako problemi u igri jednog kluba. Šumudika je dobar motivator, poznaje i odnose u svlačionici, ali njegove izjave su takve da smo sami mi krivi, a da on ne može da napravi nijednu grešku - poručuje trojac, a potom i dodaje.

- On bira startnih 11, on bira igrače, on oseća ko je najspremniji i ko je najmotivisaniji. Iskreno, postoji nešto čudno u njegovom radu, a najvažnije je to što nema konzistentnost kao trener. Mi smo trenutno na zemlji u psihičkom smislu.

FK Crvena zvezda - FK Kluž Foto: Marko Jovanović

Nije Marijus Šumudika ostao imun na kritike svojih igrača, a to uopšte ne bi ni bilo u njegovom stilu, jer važi za trenera bez dlake na jeziku, koji se ne libi da radi ono što želi.

Nakon konfrencije, Šumudika je otkrio da su mu igrači u svlačionici pevali.

- Odlazi, Šumi, odlazi...

Iskusni stručnjak je izašao pred upravo i postavio joj je sledeći ultimatum - Neko će morati da napusti klub trojac (Deak, Kamora i Hoban) ili će trener biti taj koji odlazi iz Kluža.

Video: Pavkov asistent, Katai za veliku prednost: Zvezda i drugi put matirala Rumune

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majko mila

    18. avgust 2021 | 15:00

    On im je kriv sto ne mogu tri pasa da povezu,i da iznesu loptu 50m od gola!

  • Sale

    18. avgust 2021 | 15:19

    Jako loš tim ovo bi pobedio bilo koji beton ligaš

  • zoran

    18. avgust 2021 | 16:35

    Losiji tim od ovog KLUZA nisam gledao,kakva je to rumunska liga u kojoj su oni prvaci🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️,u rangu su linhestajna😂😂😂😂😂popice i u kluzu ne mora cetiri moze i bar dva gola,da ih bas ne ponizimo kod kuce😂😂😂😂😂😂treba imati razumevanja🤔🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA