Oglasio se Pavkov: "Ovo je samo početak, hvala svima što su verovali u mene"

Heroj Zvezde ističe da je meč protiv Kluža pokazao koliko ovaj tim može

  • 14
Milan Pavkov Foto: Marko Jovanović

Junak pobede Crvene zvezde nad Klužom, Milan Pavkov, dao je izjavu za zvanični sajt kluba u kojoj je zahvalio upravi i treneru što su verovali u njega i što su mu baš pred meč protiv Kluža produžili ugovor.

- Ponosan sam na svoje saigrače, na ovaj tim i to što smo uspeli da pokažemo svu našu snagu kada je bilo bitno. Mislim da su se zvezdaši, još jednom, uverili koliko ovaj tim može i da je sve ono što se dešavalo pre toga bio rezultat lošeg perioda koji je iza nas. Želim da se zahvalim upravi i treneru koji su verovali u mene i ponudili mi produženje ugovora baš pred ovaj meč. Drago mi je što sam pomogao da Zvezda odigra još jednu dobru partiju u Evropi i siguran sam da je ovo samo početak - rekao je Pavkov, koji je s ponosom govorio i o podršci sa tribina.

- Posebna zahvalnost ide ka zvezdaškoj publici koja je bila uz nas sve vreme, uz mene takođe i nadam se da će već protiv TSC-a doći u velikom broju da nam pomogne da ostvarimo vrlo važnu pobedu, jer ste i ove sezone svedoci koliko je titula važna i koliko je svaki meč na putu do njenog osvajanja bitan. Zbog toga, još jedan poziv svim zvezdašima da dođu na Marakanu u subotu, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i pobedom - zaključio je Pavkov.

Podsetimo, Zvezda protiv TSC-a igra u subotu od 19 časova na Marakani, a tim iz Bačke Topole je trenutno lider Superlige Srbije, uz meč više od Partizana i Zvezde.

Pavkov je pobedom protiv Kluža još jednom dao doprinos rušenju ozbiljnih evropskih prepreka Zvezde, pa je tako električar i skroman momak iz bačkog sela Begeč još jednom ispisao stranice istorije kluba sa Marakane.

Video: Kakav početak Zvezde: Pavkov dao gol u 5. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    18. avgust 2021 | 18:01

    Milane u tebe veruju samo kad im ne ide i kad ne mogu da opravdaju veliki novac bačen na La Paru,Dionija i slične.

  • Ovo je lepo..

    18. avgust 2021 | 16:40

    ....ali trebamo tvoj kontinuitet Milane.

  • Zoki

    18. avgust 2021 | 16:45

    Druze, bezi iz kluba, vidis da nisu normalni..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA