Pre sedam godina odbio Crvenu zvezdu i potpisao za Čukarički, a sada će igrati u Prvoj ligi Srbije

Fudbaleru iz Gane se toliko dopada Srbija da ne želi da ode iz nje

  • 1
Obeng Regan Foto: MN Press

Stranci u domaćem fudbalu su česta pojava, ali malo je onih koji su ostali duže od dve ili tri godine, međutim, oni koji su ostali malo duže, oni su postali 'obeležje' Superlige, jedan od takvih igrača, Obeng Regan, potpisao je novi ugovor u srpskom fudbalu, on će u narednoj sezoni braniti boje Železničara iz Pančeva. Zanimljivo je da je ovaj fudbaler pre sedam godina odbio Crvenu zvezdu i tada je potpisao za Čukarički.

Železničar iz Pančeva nije počeo sezonu na dobar način, poraženi su od Žarkova na gostujućem terenu sa 3:0 u prvom kolu Prve lige Srbije, pa su u drugom kolu na domaćem terenu remizirali protiv Mačve iz Šapca, iako su momci iz "Grada kraj Save" imali nekoliko prilika da reše meč u svoju korist.

Očigledno je bilo da negde škripi kod Pančevaca, te je zato reagovala uprava i dovela je još jedno pojačanje koje bi trebalo da pomogne ovom klubu da se iduće sezone nađe u društvu najb0ljih klubova u Srbiji.

Obeng Regan je u srpskoj javnosti ostao upamćeno zbog svojih igara u dresu Čukaričkog, gde je proveo tri sezone i za to vreme je odigrao 60 utakmica u Superligi Srbije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ftbl.serbia (@ftbl.serbia)

Posle Čukaričkog, fudaler je igrao još u Interu iz Zaprešića i Istri iz Pule u Hrvatskoj, a prethodnu polusezonu je proveo u dresu Mladosti iz Lučana.

Priliku za debi u novom klubu, Regan će imati već za vikend, kada će fudbaleri Železničara gostovati Grafičaru.

Video: Telegraf na treningu Saše Ilića u Čukaričkom: Legendarni bivši fudbaler prvi put radio s igračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miile

    20. avgust 2021 | 02:57

    Dečko nije fudbaler,samo ima isto ime i prezime...ali za stan i hranu bolje juriti loptu nego bežati od lavova u Gani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA