≫ 

Mesi postaje ozbiljan hotelijerski magnat, kupio je i peti luksuzni objekat iz "Mažestik grupe"

Argentinac misli na budućnost

  • 4
Lionel Mesi FK PSŽ predstavljanje Lionel Mesi / Foto: Tanjug/AP

Argentinac Lionel Mesi (34) svoje ogromno bogatstvo odavno je počeo da usmerava u projekte za koje veruje da će mu doneti još više novca. Novi igrač Pari Sen Žermena je već godinama u hotelijerskom biznisu, koji je sada, pišu mediji, još proširio.

Argentinac je investirao u peti hotel iz grupe "MIM" (Mažestik), u Andori.

Mesi je pre toga postao i većinski vlasnik objekata istog hotelskog lanca, u katalonskom mestu Sitges, te na Ibici, Bakeri i Majorci.

Novi hotel, koji se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u Andori, sa finansijskom injekcijom će unaprediti svoje poslovanje i kompletnu uslugu uglavnom za elitnu klijentelu.

- Projekat se trenutno preispituje, definitivno je da sledi liniju MIM hotela, ali je još rano za detalje o karakteristikama hotela, kategoriji i uslugama. Što se tiče destinacije, MIM Andora će proširiti hotelski portfolio planinskih i zimskih sportova koji je počeo sa MIM Bakera prošle godine, uzimajući u obzir da bi, sa lokacijom na aveniji Karlemani, mogao biti otvoren tokom cele godine, a ne samo u skijaškoj sezoni - saopšteno je iz odeljenja za komunikacije i odnose s javnošću "Majestic Hotel Group".

Hotel "Canut" koji je kupio fudbalski as, ima 31 luksuznu sobu. Takođe ima luksuzni restoran, koktel bar i velnes centar. Sagradila ga je pre 50 godina istoimena porodica (Canut) i bila je u rukama treće generacije, ali je pandemija uradila svoje, debelo je unazadila turizam u Andori, ali sada će opet zaživeti i to zahvaljujući intervenciji argentinskog milionera.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Video: Mesi unezveren u kolima dok su ga navijači okružili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    19. avgust 2021 | 21:36

    Covek ima veliku cifru ugovira pa moze da kupi, a ne ko nasi ministri i ostali politicari sa platom od 80.000 imaju vile i po nekoliko stanova..

  • Mara

    19. avgust 2021 | 20:43

    Bog mu dao zdravlja pa neka kupuje zaradio je velikom.naporom i trudom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA