≫ 

Stojković objavio spisak za kvalifikacije: Evropska senzacija iz Malmea u timu, tu je i novi golman

U timu nema nijednog igrača iz Zvezde i Partizana, a čast domaćeg prvenstva brani igrač TSC-a, Marko Petković

  • 37
Fudbal, trening nacionalnog tima Fudbalskog saveza Srbije u u Staroj Pazovi Foto: ATA Images

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi objavio je spisak igrača na koje računa za predstojeće duele protiv Katara, Luskemburga i Irske. Na spisku se nalazi i nekoliko debitanata, a zanimljivo je da jedini igrač iz Superlige ne dolazi ni iz Zvezde, niti iz Partizana, već iz TSC-a iz Bačke Topole.

Veoma bitan period je ispred naše selekcije, mečevi protiv Luksemburga i Irske će biti od izuzetne važnosti, pošto će "Orlovi" pokušati da nastave sjajan niz koji su napravili u prethodnom ciklusu.

Na spisku koji je Stojković predao, nalaze se i dva debitanta, golman Benfike Mile Svilar, kao i maestralno krilo iz Malmea, Veljko Birmančević.

Birmančević je ove sezone hit u evropskom fudbalu, pošto je u kvalifikacijama za Ligu šampiona postigao tri pogotka na šest odigranih utakmica, a pritom je dodao i dve asistencije.

Kompletan spisak reprezentacije Srbije:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Mile Svilar, Marko Ilić.

Odbrana: Strahinja Pavlović, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Uroš Spajić, Miloš Veljković, Matija Nastasić, Marko Petković, Aleksa Terzić, Filip Mladenović.

Sredina: Mihailo Ristić, Darko Lazović, Nemanja Radonjić, Ivan Ilić, Filip Kostić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Uroš Račić, Saša Lukić, Sergej Milinković - Savić, Marko Grujić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Andrija Živković, Veljko Birmančević.

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović.

Video: Piksi ekskluzivno o Maksimiru 1990: Boban je upao u našu svlačionicu, bio sam uplašen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    20. avgust 2021 | 17:27

    Svaka cast Piksi za poziv Birmancevica,mali je ludilo od igraca... Ima sve predispozicije da postane novi Radonjic... A ovi strucnjaci iz Zvezde sto im talenat ispred nosa bio decko se sam nametao da je veliki Zvezdas, javno isticao slikao se u Zvezdinim obelezjima sto ne znaju da prepoznaju talenat, kao sto ne znaju ni iz sopstvene skole SRAMOTA... Da treba decko da ode preko da bi ga cenili... Sad se hvalospevaju nad prosečnom ekipom Kluza sto su dobili, pa veci su porazi dovodjenje nikakvih pojacanja Dioni Bakajoko, i sto vam talenti izmicu nego bilo koji poraz

  • vuk

    20. avgust 2021 | 16:51

    50% od njih nigde ne igra..jel ziv radonjic i nastasic..? jel znaju 90min utakmice

  • SRB Mafia

    20. avgust 2021 | 16:36

    Toooooooo Piksi majstoreeeeee 👏👏👏👑👑🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏆🏆🏆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA