≫ 

Radnik je nepobediv, osvojeni su i Lučani: Bivši Zvezdin klinac daje golove i kad leži

Treći gol Uroša Milovanovića ove sezone, prvi na utakmici i najave druge pobede ekipe Igora Bondžulića, koja je i dalje bez poraza

  • 0

Fudbaleri Radnika nastavili su nisku utakmica bez poraza, već peti meč od starta sezone nisu izašli sa terena pognutih glava, a u petak uveče stigli su i do drugog trjumfa - protiv Mladosti u Lučanima rezultatom 2:0 (0:0), u okviru 6. kola Superlige.

Radnik će tako naredno kolo dočekati tik iza vodećeg kvarteta Superlige, TSC-a, Zvezde i Partizana, što je zasad sjajan rezultat za ekipu koju je ovog leta preuzeo Igor Bondžulić.

Iz dobrog kolektiva, koji definitivno poseduju Surduličani, jedno ime se već izdvojilo: Uroš Milovanović.

Momak koji je jedan deo juniorskog staža proveo i u Zvezdi postigao je treći gol ove sezone, pamtimo onaj njegov lob sa 35 metara, a u Lučanima je pogodio sa zemlje, u ležećem položaju.

Bio je to trenutak kada su gosti poveli, i to nakon što je golman Mladosti odbio loptu na udarac jednog igrača gostiju, a Milovanović iz drugog pokušaja, sa zemlje, sproveo loptu u mrežu.

Deset minuta kasnije bilo je 2:0.

Strelac je bio Nemanja Subotić koji je peciznim udarcem malo unutar kaznenog prostora pogodio mrežu Lučanaca, duplirao vođstvo, ispostavilo se i postavio konačan rezultat meča.

Ekipi Mladosti ovo je bio peti poraz u pet utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA