≫ 

Mladi fudbaler Ajaksa "tražio đavola" kod protivničkih navijača, namestio im se za plotun flaša

Barem dvadesetak predmeta poletelo je ka fudbaleru Jong Ajaksa koji je na pogrešnom mestu našao da slavi gol

  • 2
ajaks Foto: twitter/HooligansTV_eu

Zakotrljala se lopta i u holandskoj drugoj ligi gde je u petak uveče odigran izuzetno zanimljiv meč između Den Boša i Jong Ajaksa, i završen je pobedom gostiju iz Amsterdama rezultatom 3:2.

Dvostruki strelac za goste bio je 19-godišnji Maks de Val, a upravo je ovaj fudbaler izazvao najveći incident na utakmici, baš posle gola za vođstvo mladih "Kopljanika" za 2:1.

De Val je odmah nakon pogotka potrčao do tribine sa navijačima Den Boša, a nije mu to trebalo, a tek mu nije trebalo da ih provocira. Usledio je plotun kakav će dugo pamtiti. Ka De Valu je istog trenutka poleteo veliki broj plastičnih, napunjenih flaša, koje su bile oružje u rukama domaćih navijača, razjarenih do bola zbog provokacije Ajaksovog junoše.

Padale su bez prestanka nekoliko sekundi, ne vidi se i da li su pogodile nekog igrača Ajaksa, koji su morali kako znaju i umeju da eskiviraju "rafal" koji je išao pravo na njih.

Pogledajte uostalom tu situaciju: provokaciju fudbalera Ajaksa i bes fanova Den Boša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RPD

    21. avgust 2021 | 08:55

    ovaj lik je neverovatan igrac,kakve talente imaju u akademiji to je strasno,potpuno isti tip igraca kao Haland iz Borusije,samo mu jos treba zdrava glava 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA