Komplikuje se "viđen" transfer Vlahovića u Atletiko: Fjorentina zateže, Madriđani se okreću opciji B

Do kraja dana bi trebalo da bude rešena sudbina srpskog reprezentativca

  • 4
Dusan Vlahovic Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je ovoga leta jedan od najtraženijih napadača, a najozbiljnije je za njega "zagrizao" Atletiko Madrid. Ugledni listovi poput Korijere delo Sporta su objavili da je transfer dogovoren i da je obeštećenje 70 miliona evra, ali se ispostavilo da uprava Fiorentine nije dala zeleno svetlo i nije prihvatila ponudu.

Kako prenosi dobro obavešteni insajder Fabricio Romano, Atletiko i Fiorentina i dalje nemaju dogovor, a sada se Jorgandžije okreću rezervnoj opciji u vidu Mateusa Kunje iz Herte.

Romano navodi i citat trenera Fiorentine koji navodi da Vlahović želi da ostane i da su u pregovorima za produženje njegovog ugovora, kao i da je on sto odsto siguran da će Vlahović ostati u klubu.

Novinar Skaj Sporta, Mateo Moreto navodi i da je petak ključni dan kada je u pitanju Vlahovićev potencijalni transfer. Atletiko više ne želi da čeka i hoće da reši pitanje napadača u narednih sat vremena. On navodi da je Dušan Vlahović već razgovarao sa Dijegom Simeoneom, ali takođe navodi i da je Mateus Kunja spreman da otputuje u Madrid u svakom momentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    21. avgust 2021 | 15:22

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA

  • Polonija - zvezda 6:1

    21. avgust 2021 | 15:43

    Eto njega u Partizanu na kraju sezone da udjemo u Ligu Sampiona, a za to vreme ce zvezda motkom da juri Dekija napolje, a Covic da sanja f4 kao poslednji tim EL. 🔒

  • Milos

    22. avgust 2021 | 01:16

    Bila bi velika steta da ne ode u atletiko, nadam se da ce transfer sa atletikom uspeti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA