≫ 

Mitru sviće, Jokanoviću i Paunoviću se smrkava: Novi pogodak golgetera Srbije, Fulam se drži na vrhu

Šefild Junajted i Reding upisali nove poraze

  • 8

Kada jednog dana budu redizajnirali logo Čempionšipa, nadležni bi mogli komotno da stave siluetu Aleksandra Mitrovića. Napadač Fulama nastavio je svoju golgetersku seriju, a vodećim golom u pobedi nad Halom od 2:0 pogurao je londonski tim ka vrhu tabele.

Sjajno je Mitrović skočio u 22. minutu na centaršut Jana Serija, i lepim udarcem glavom doveo Fulam u vođstvo. Ovo je, inače, treći uzastopni pogodak srpskog reprezentativca u ovoj sezoni.

Do poluvremena ekipa Marka Silve postigla je još jedan gol preko Fabija Karvalja, pa posle četiri kola deli vrh tabele sa VBA i Stoukom kao najboljim klubovima na početku sezone.

Slaviši Jokanoviću s druge strane polako, ali sigurno, ističe vreme na klupi Šefild Junajteda koji je zabeležio novi poraz i to na svom terenu od Hadersfilda od 2:1.

Uzalud što su "Oštrice" stigle do prvog gola u sezoni i to u nadoknadi (92') za 1:1 preko veterana Bilija Šarpa, čim je utakmica nastavljena primili su i drugi u 94. minutu kojim su upisali treći poraz.

Od kandidata za povratak u Premijer ligu Jokanovićevi igraču su dospeli u zonu ispadanja u Ligu 1 i srpskom treneru nastavlja da se drma klupa na "Bramal lejnu".

Ništa bolje ne ide ni Veljku Paunoviću čiji je Reding poražen kao gost od Koventija sa 2:1. Ipak, njegova pozicija nije još toliko ugrožena jer ima pobedu od starta sezone, ali početak nikako ne obećava...

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МитроГол

    21. avgust 2021 | 18:52

    Најбољи српски нападач у овом веку.

  • Sava

    21. avgust 2021 | 20:02

    Jedne godine najbolji u Cempionsipu, sledece najgori u Premijer ligi i tako u krug. Mitoo on firee ebote...

  • na vrhu druge lige

    21. avgust 2021 | 18:44

    tek trebaju da igraju jos 42 utakmice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA