≫ 

Sergej zablistao na premijeri "Sarri-ball"-a golom i asistencijom, Atalanta jedva do pobede u 93.

Torino bio na korak od iznenađenja...

  • 3

Lacio je od starta Serije A zaigrao "Sarri-ball" i to na gostovanju u Empoliju protiv tima u kojem se novi trener Nebeskoplavih Mauricio Sari afirmisao na početku karijere.

Sergej Milinković Savić stavio je pečat na premijernu pobedu rimskog velikana u novoj sezoni i to nakon preokreta. Još Lacijali nisu ni zaposeli tribine malenog stadiona u Empoliju, a domaćin je poveo preko Bandinelija u četvrtom minutu.

Ipak, ta radost trajala je kratko, jer je već u šestom Sergej posle kornera i ponovnog centaršuta Felipa Andersona izjednačio rezultat i stigao do premijernog pogotka u sezoni.

Predodređen da bude glavni igrač u novoj formaciji i igri koju Sari forsira, Sergej je pokazao da će imati mnogo ozbiljniju ulogu ove sezone. Sjajno je srpski reprezentativac proigrao Lacarija u 31. minutu za vođstvo gostiju 2:1.

Svaka dilema oko ishoda ovog meča otklonjena je u 41. minutu. Domaći golman je neoprezno faulirao Pedra, a najbolji strelac gostiju Ćiro Imobile bio je precizan sa bele tačke za konačnih i zasluženih 3:1.

Do pobede je na startu sezone jedva stigla i Atalanta iako je gol Torina čuvao Sergejev brat Vanja Milinković Savić - 1:2 (0:1).

Bikovi su opasno namučili tim iz Bergama ove večeri na svom terenu iako su gosti poveli rano lepim golom Murijela u šestom minutu.

Andrea Beloti je izjednačio u 79. i raspalio nade domaće publike koje je ipak ugasio na kraju mladi napadač Atalante Roberto Pikoli (20) koji je postavio konačnih 2:1 u 93. minutu.

Saša Lukić zamenjen je na poluvremenu u redovima Torina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA