≫ 

Barselona se provukla u Bilbau, Atletik pokazao koliko je "šuplja" Kumanova ekipa

Memfis Depaj doneo bod Kataloncima

  • 1
Memfis Depaj, Barselona Foto: Tanjug/AP

Uspela je Barselona da se izvuče iz pakla "San Mamesa" i pogotkom Memfisa Depaja u 75. minutu osvoji bod protiv tradicionalno neugodnog Atletika iz Bilbaoa - 1:1.

Ono o čemu treba Ronald Kuman da razmišlja je zašto su njegovi igrači tek u poslednjih 20 minuta počeli da liče na ozbiljan tim, a da je Depaj bio precizan u 86. možda bi otišli kući i sa celim plenom.

Nigde nije bilo Katalonaca u prvih 45 minuta, a pravo čudo je kako su golman Neto i prečka sačuvali mrežu Barselone u prvih pola sata.

Dve sjajne šanse propustio je Injaki Vilijams, a Oihan Sanset je pogodio prečku u 11. posle sjajne akcije. Na drugoj strani Barsa se tražila u prvih 45 minuta pa je Kuman morao da preduzme nešto na pauzi.

Domaćini su u vođstvo stigli početkom drugo dela u 50. minutu posle kornera Munijaina i sjajnog udarca glavom Injiga Martineza.

Potom je Seržinjo Dest počeo da napada sve češće, a Barsa da biva upornija. Pokušaj Frenkija de Jonga bio je uvod u izjadnečenje koje su obezbedili Serhi Roberto (asistent) i Memfis Depaj (strelac) za konačnih 1:1.

Barsa je u finišu ostala sa desetoricom pošto je drugi žuti karton dobio štoper Erik Garsija u poslednjim minutima utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA