≫ 

"Orlovi" sve jači: Nakon golmana Svilara, vezni fudbaler Standarda odlučio da igra za Srbiju!

Fudbaler našeg porekla prirodno igra na poziciji zadnjeg veznog, ali može da odgovori zahtevima na obe bekovske pozicije

  • 15
Damjan Pavlović Foto: Standard TV

Vezista Standarda iz Liježa, Damjan Pavlović, momak koji je rođen u Belgiji pre 20 godina, odlučio je da zaigra za reprezentaciju Srbije, prenosi Arena sport.

Pavlović je prošao sve mlađe selekcije Standarda, a od prošle sezone igra za prvi tim velikana iz Liježa. U prethodnoj sezoni je upisao 13 mečeva za klub u kom je ponikao, a ove je već odigrao tri utakmice, od pet koliko je Standard do sada odigrao.

Fudbaler našeg porekla prirodno igra na poziciji zadnjeg veznog, ali može da odgovori zahtevima na obe bekovske pozicije, iako je dešnjak, što će da mu predstavlja veliki prednost.

Za selekciju Belgije je nastupao u uzrastu do 15 i 16 godina, a očekuje se da uskoro dobije poziv za mladu reprezentaciju Srbije i da tada i zvanično pređe među “orlove”. Debi Pavlovića za srpski nacionalni tim do 21 godine očekuje se u septembru.

Istim putem je u petak krenuo i Mile Svilar koji se prvi put našao na spisku selektora A reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija.

Video: Trener FK Crvena zvezda: Mnogo je teško, nećemo da se žalimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    22. avgust 2021 | 12:33

    Ovo je jednostavno toliko nisko, da nije vrijedno komentara! Momak je totalni anonimus, a medijski se predstavlja kao da je već vidjeni superstar! To moze samo kod nas, jer samo kod nas mozeš sve za sitne pare da središ, pa eto i za reprezentaciju da igraš! Manite se tih šupljaka, tipa: već je odigrao tri utakmice ove i sedam prošle sezone! Ove je odigrao dva puta po 3 minute i jednom 13 minuta, a prošle slično! Lako je ua provjeriti u današnje vrijeme (internet). U svakoj normalnoj zemlji se igrač prvo dokaze, pa tek onda zasluzi mjesto u reprezentaciji, ali je kod nas izgleda obrnuto. Ps. I nemoj da bi mi sad neko napisao, kako ja ne treba da komentarišem, jer ne pišem ekavski! Vjerujte mi, veći sam Srbin od mnogih u Srbiji…

  • Oki

    22. avgust 2021 | 12:02

    Opet rade menadžeri....

  • Hes

    22. avgust 2021 | 08:52

    Sigurno je vrhunski igra za prosecan klub u Belgiji nije niko cuo za njega...nemojte nas za...bavati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA