≫ 

Zvezda "bacila" oko na talenta iz Olimpijakosa: Čumić može u Beograd, ako se spusti otkupna klauzula

Uz njega, kao što se ranije pominjalo bi mogao da dođe i Rišario Živković

  • 7
Nikola Čumić Foto: MN Press

Ekipa Crvene zvezde nalazi se na pragu plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, što znači da se sigurno polako razmišlja i o tome ko bi mogao da pojača sastav u nastojanju da se tokom evropske jeseni zabeleže dobri rezultati i eventualno se obezbedi i nastup na proleće.

Deo planova odnosi se na Rišarija Živkovića, koji je čak bio prisutan na jučerašnjem meču crveno-belih protiv TSC-a. A u planovima je i nekadašnji igrač Slobode iz Užica, Metalca, Radničkog iz Niša, a koji sada nastupa za Olimpijakos - Nikola Čumić.

Kada govorimo o samom Živkoviću, rasplet bi mogao da bude poznat još tokom današnjeg dana, pošto je on juče imao završne pregovore na stadionu "Rajko Mitić". Nezvanično, kako prenosi Mozzart Sport, želeo je da porazmisli dodatno o ponudi, a ako je prihvati, dres će zadužiti posle gostovanja Zvezde u Rumuniji.

Kada govorimo o momku iz Užica koji nastupa za Olimpijakos, sa njim je situacija nešto drugačija. Prepreka je visina otkupne klauzule, iako se oba kluba slažu oko pozajmice, kao i sam fudbaler, ali "zapinje" za 1.000.000 evra koliko bi bila cena za ovog fudbalera kada se sezona završi. Svakako da u Zvezdi dosta polažu i u dobre odnose sa grčkim klubom i nadaju se da će cena ipak biti niža.

Treba napomenuti da Zvezda polako, ali sigurno treba da traži rešenje i na levom beku i da tako rastereti Milana Rodića, ali rešenja na toj poziciji još uvek nema.

Video: Trener FK Crvena zvezda: Mnogo je teško, nećemo da se žalimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    22. avgust 2021 | 18:17

    za olimpiakos nije odigrao ni jedan minut.bio je na pozajmici u spanskoj drugoj ligi klub sporing iz hihona odigrao 30 utakmica postigao jedan gol

  • Delija

    22. avgust 2021 | 19:32

    Ova dvojica nam ne trebaju nista, takvih imamo na pretek. Dovedite Urosa Cosica, Vukasina Jovanovica i Diega Falcineli-a. Svi su slobodni.

  • Soda

    22. avgust 2021 | 17:55

    Sve nevidjeni talenti dok ne dodaju a onda pokažu pravo lice i ne igraju uopšte.godinama je tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA